Επίθεση με καλάσνικοφ σε μπαρ στο Μικρολίμανο-11 τραυματίες

Γύρω στις 4.00 τα ξημερώματα του Σαββάτου ένας αλλοδαπός, 50 χρονών αλβανικής καταγωγής σύμφωνα με τις αστυνομικές έρευνες, κατέβηκε από το όχημα στο οποίο επέβαινε, εισήλθε σε μπαρ στο Μικρολίμανο Περαιά (στην Ακτή Δηλαβέρη )και αφού εξύβρισε με χυδαίους χαρακτηρισμούς τους θαμώνες άρχισε να πυροβολεί για άγνωστους λόγους με Καλάσνικοφ. Η αστυνομία φέρεται να έχει τη φωτογραφία του δράστη ενώ υπάρχει πληθώρα μαρτύρων.

Σύμφωνα με πληροφορίες δεν είναι η πρώτη τέτοιου τύπου επίθεση, αλλά παρόμοια περιστατικά ( με τους ίδιους πιθανούς δράστες) έγιναν στα τέλη του Οκτώβρη και στις αρχές του Νοέμβρη, την τελευταία φορά στην πλατεία Αριστοτέλους στην Θεσσαλονίκη. Επίσης υπάρχει το ενδεχόμενο το ίδιο προσωπο να συμμετείχε σε παρόμεια "επιχείρηση" στην Ομόνοια.

Τα κίνητρα της επίθεσης δεν είναι ακόμα σαφή ή γνωστά , ωστόσο οι αρχές εξετάζουν δύο τινά : είτε να είναι απόπειρα εκβιασμού των ιδιοκτητών των καταστημάτων για «νυχτερινή προστασία», είτε να πρόκειται για διαταραγμένο άτομο, το οποίο ενδεχομένως να βρίσκεται υπό την επήρεια ουσιών.

image

Σπύρος Σκιαδόπουλος

Πρώτα ανακάλυψα ότι θέλω να γίνω developer, μετά ανακάλυψα ότι θέλω να γίνω δημοσιογράφος, και μετά πολιτικός μηχανικός. Τελικά έγινα περίπου δικηγόρος. Τι συνέβη;