Έρχονται οι TimeCrossers!

Το start-up to follow !

Έχετε κουραστεί με τις καθημερινές, διεκπαιρεωτικές και βαρετές δουλειές; Πχ. ψώνια, πλύσιμο πιάτων και ορθοστασία στις υπηρεσίες; Και αν μπορούσε να το κάνει κάποιος άλλος για εσάς;

Αυτή την ανάγκη έρχεται να αναπληρώσει  το timecrosser.com, ένα νέο ελληνικό start up. Είναι μια online πλατφόρμα που στηρίζει τη σημασία του ελεύθερου χρόνου και της συνεργασίας, ενώ παράλληλα στηρίζει την οικονομική ανάπτυξη, ειδικά και σε τέτοιες εποχές, όπου η εργασία είναι δυσεύρετη . Θα βασίζεται σε δύο ομάδες ατόμων, του TimeCrossers και τους  απλούς χρήστες της πλατφόρμας. Οι χρήστες θα μπορούν να αναθέτουν εργασίες στους TimeCrossers, με το αντίστοιχο οικονομικό αντάλλαγμα.

Από την πλευρά του ο TimeCrosser, θα μπορεί να εργάζεται, να προσφέρει στον κοινωνικό του περίγυρο χωρίς να χρειάζεται να είναι επαγγελματίας με τη στενή έννοια, να γνωρίζει νέους ανθρώπους αλλά και να κερδίζει χρήματα μόνο με την εγγραφή του στην πλατφόρμα.

Από την πλευρά του o χρήστη της πλατφόρμας, θα μπορεί κάποιος να φτιάξει το δικό του πρόγραμμα και να δώσει χαρακτήρα στην ημέρα του.

Ένα startup για να μπορέσει να στεριώσει , είτε είναι ελληνικό είτε όχι, πρέπει να έχει μια αφοσιωμένη ομάδα ιδρυτών που δουλεύει πάνω σε ένα καινοτομικό προϊόν. Αυτό συμβαίνει εδώ, απότι βλέπουμε.

Η υπηρεσία δεν είναι ακόμα διαθέσιμη, όμως φαίνεται να βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο υλοποίησης, θα λέγαμε “post-production”, και θα είναι διαθέσιμη μέσα στο επόμενο τρίμηνο. Μέχρι τότε, μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα της εδώ  και στη σελίδα της στο Facebook εδώ.

Σπύρος Σκιαδόπουλος

Πρώτα ανακάλυψα ότι θέλω να γίνω developer, μετά ανακάλυψα ότι θέλω να γίνω δημοσιογράφος, και μετά πολιτικός μηχανικός. Τελικά έγινα περίπου δικηγόρος. Τι συνέβη;