Πώς ο αριθμός του κινητού τηλεφώνου δείχνει την ηλικία σου; (Δεν το κάνει !!!!!!!!!)

Είδα αυτό  το κολπάκι με το τελευταίο ψηφίου του κινητού που προβλέπει την ηλικία σας το οποίο έγινε Viral της τελευταίες ημέρες.

Πώς γίνεται αυτό; Δοκιμάστε:

  1. Γράψτε το τελευταίο ψηφίο του κινητού τηλεφώνου σας.  
  2. Πολλαπλασιάστε το επί 2.  Μετά προσθέστε το 5.  
  3. Πολλαπλασιάστε το αποτέλεσμα επί 50.  
  4. Στο γινόμενο προσθέστε το 1764.  
  5. Από το αποτέλεσμα αφαιρέστε το έτος της γέννησής σας.

Τώρα έχετε βρει έναν τριψήφιο αριθμό. Το πρώτο ψηφίο είναι το τελευταίο ψηφίο του κινητού σας. Τα άλλα δύο ψηφία δείχνουν την πραγματική σας ηλικία.

Ναι γίνεται, το δοκίμασα, βγαίνει. Είναι απλά ένας αλγόριθμος που θα μπορούσαμε να πάρουμε έναν μαθηματικό να μας το λύσει σε 5 λεπτά. (και να τη η εξήγηση:[(2ψηφίοκινητού+5) επί 50+1764] - ημερομηνία γέννησης).

  Δεν μπορώ να καταλάβω πως κάτι τέτοια γίνονται Viral. Αν σας έλεγα ότι η σημερινή ημερομηνία δείχνει την ηλικία σας, θα έβγαινε πάλι! Γράψτε το τελευταίο ψηφίο της σημερινής ημέρας ( είναι 25 άρα 5) και ακολουθείστε τα βήματα. Ωπ, πάλι θα βγει σωστό. Η ημερομηνία που βγήκε το Iron man; Το τελευταίο ψηφίου της σελίδας του βιβλίου που διαβάσατε τώρα τελευταία; Πάλι θα βγει σωστό. Όλα, όλα , όλα μπορούν να προβλέψουν την ηλικία σας, γιατί δίνετε στον αλγόριθμο την απάντηση αφαιρώντας την ηλικία!!!!!!!!!!

Γιατί κάτι τέτοια γίνονται viral και όχι το γεγονός ότι 26χρονη Ιρανή θα απαγχονιστεί επειδή σκότωσε τον επίδοξο βιαστή της ;

(υποθέτω αρκεί να βάλουμε μια πιασάρικη φράση και μια ωραία εικόνα και we are good to go 😛 )

maxresdefault

Σπύρος Σκιαδόπουλος

Πρώτα ανακάλυψα ότι θέλω να γίνω developer, μετά ανακάλυψα ότι θέλω να γίνω δημοσιογράφος, και μετά πολιτικός μηχανικός. Τελικά έγινα περίπου δικηγόρος. Τι συνέβη;