Είμαστε άνθρωποι .

Ωστόσο ειδικότερα :

Σπύρος Σκιαδόπουλος. Δικηγόρος Κέρκυρας, απόφοιτος Νομικής Σχολής ΔΠΘ και κάτοχος ΜΔΕ Εμπορικού & Οικονομικού Δικαίου ΑΠΘ.  Άσκηση στο Εφετείο Κέρκυρας, αρθρογράφος σε έντυπο (Επισημάνσεις της Κυριακής, Το Άρθρο) και ηλεκτρονικό τύπο ( huffingtonpost.gr, corfutimes.gr κτλ ). Εμπορικό, Διοικητικό, Δίκαιο Διαδικτύου, Όρους ιστοσελίδων. Δεν είναι πολύ σίγουρος τι θέλει να κάνει με τη ζωή του ( καθησυχαστικό ε;) analyseto@hotmail.gr

ανάλυσε το Σπύρος Σκιαδόπουλος Δικηγόρος Κέρκυρας

Σωκράτης Τσαχιρίδης. Δικηγόρος Αθηνών, απόφοιτος της Νομικής Σχολής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης και κάτοχος ΜΔ Δικαίου των Επιχειρήσεων και Διοίκησης του Πάντειου Πανεπιστημίου. Ασχολείται με το Αστικό και Εμπορικό Δίκαιο και αρθρογραφεί (και) σε νομικά περιοδικά. Κατά την διάρκεια της στρατιωτικής του θητείας απασχολήθηκε ως άμεσος βοηθός - συνεργάτης στο γραφείο προσωπικού και διετέλεσε νομικός σύμβουλος του Διοικητή (sokratis.tsachiridis@gmail.com).

10439411_10202714878373861_9034995631749590497_n

 

Νάντια Μορφωνιού.  Δικηγόρος ΔΣΑ, απόφοιτη της Νομικής Σχολής Αθηνών. Φοιτήτρια του διιδρυματικού ΠΜΣ "Καινοτομία και Επιχειρηματικότητα στον Τουρισμό" του Τμήματος Διοίκησης Τουρισμού στο ΠΑΔΑ. Γνώστης αγγλικών και ισπανικών. Αντισταθμίζει τη γκρίνια με γλυκά και τη ρουτίνα με ταξίδια.

 

Αναστασία Λιτζερίνου. Μεταφράστρια και απόφοιτος του Τμήματος Ξένων Γλωσσών Μετάφρασης και Διερμηνείας του Ιονίου Πανεπιστημίου. Μιλάει αγγλικά, γαλλικά και ισπανικά. Ολοκλήρωσε σπουδές ERASMUS στο Πανεπιστήμιο της Μάλαγα, στην Ισπανία, γεγονός που δεν έχει ξεπεράσει ακόμα και για αυτό θα τη βρείτε να κλαίει και να ακούει φλαμένκο στις 4 το πρωί.

Άννα-Μαρία Ανυφαντή. Δικηγόρος Κέρκυρας, απόφοιτος Νομικής Σχολής Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και κάτοχος ΜΔΕ Ποινικών και Εγκληματολογικών Επιστημών στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Μιλάει Αγγλικά και Γαλλικά. Ακούγεται πως τα ξέρει όλα και έχει πειθώ. Όταν ακούει κάτι καινούριο ψάχνεται αμέσως να το μάθει. Άσσος στο μανίκι της η πολυλογία της..... και κρυφό της ταλέντο η ντετεκτιβική της δραστηριότητα, μαθαίνει τα πάντα για τους πάντες χωρίς να ρωτήσει! (am.anyfanti@gmail.com)

 

 

Αντώνης Ζαπάντης. Eίναι Δικηγόρος Αθηνών και απόφοιτος της Νομικής Σχολής του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης (ΔΠΘ). Γεννήθηκε στο Χολαργό Αττικής το 1990 και κατάγεται και έχει μεγαλώσει στην Κεφαλλονιά. Μιλάει δύο γλώσσες, αγγλικά και γερμανικά. Συμμετέχει σε πολλά συνέδρια καθώς και σε επεξεργασία κειμένων σε νομικά περιοδικά (βλ. Εφαρμογές Αστικού και Αστικού Δικονομικού Δικαίου). Αποφοίτησε το 2008 από το 1ο  Λύκειο Αργοστολίου “Μαρίνος Κοργιαλένιος”. Εξειδικεύεται στο Αστικό Δίκαιο και στο Δίκαιο Αλλοδαπών και Μετανάστευσης. Στον ελεύθερο χρόνο του ασχολείται με τον αθλητισμό, τη μουσική και την χιουμοριστική αρθρογραφία πάνω σε καθημερινά προβλήματα, που συναντάει στη δικηγορική του ζωή. (βασικά είναι απροσάρμοστος και ψάχνει να βρει την κοινωνική αποδοχή με αυτά που κάνει, μην σας παραμυθιάζει….)  (zapantis.law@hotmail.com)

 

8196_823988404378311_2116544728927442708_n

 

Κέρκυρα - Αθήνα,  Ελλάδα