Ανακοίνωση για τον τόπο διεξαγωγής του Πανελλήνιου Διαγωνισμού Υποψηφίων Δικηγόρων Β' εξεταστικής περιόδου 2017_ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΠΟΔΕΚΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο Πανελλήνιος Διαγωνισμός Υποψηφίων Δικηγόρων Β’ εξεταστικής περιόδου 2017 θα λάβει χώρα στο κτίριο της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, στο χώρο της Πανεπιστημιούπολης Ζωγράφου σύμφωνα με το κάτωθι πρόγραμμα:

- Παρασκευή 8.12.2017 και ώρα 17.00-19.00: Ποινικό Δίκαιο και Ποινική Δικονομία
- Σάββατο 9.12.2017 και ώρες:
i) 09.00-11.00: Αστικό Δίκαιο και Πολιτική Δικονομία
ii) 13.00-15.00: Εμπορικό Δίκαιο
- Κυριακή 10.12.2017 και ώρες:
i) 09.00-11.00: Δημόσιο Δίκαιο, Διοικητική Διαδικασία και Διοικητική Δικονομία
ii) 13.00-15.00: Κώδικας Δικηγόρων και Κώδικας Δεοντολογίας.

Οι διαγωνιζόμενοι οφείλουν να βρίσκονται εντός των αιθουσών στις οποίες θα εξεταστούν, τριάντα λεπτά νωρίτερα από την ώρα που έχει προσδιορισθεί για την έναρξη κάθε δοκιμασίας προσκομίζοντας την αστυνομική τους ταυτότητα ή διαβατήριο προκειμένου να γίνει εγκαίρως η ταυτοποίηση των στοιχείων τους.

Κατά τη διάρκεια της εξέτασης απαγορεύεται η χρήση ερμηνευτικών κειμένων, διδακτικών συγγραμμάτων, σημειώσεων ή άλλου είδους βοηθημάτων, η χρήση και κατοχή κινητών τηλεφώνων και οποιουδήποτε διορθωτικού υλικού. Επιτρέπονται μόνο ασχολίαστοι Κώδικες.

Λόγω της μεγάλης έκτασης του χώρου της Πανεπιστημιούπολης και του κτιρίου της Φιλοσοφικής ειδικότερα, συνιστούμε στους υποψηφίους που δεν είναι εξοικειωμένοι με το χώρο να διαθέσουν κατά την πρώτη ημέρα δοκιμασίας αρκετό χρόνο προ της ενάρξεως προκειμένου να εντοπίσουν εγκαίρως την τοποθεσία του κτιρίου και της αίθουσας στην οποία θα διαγωνιστούν.

Η ευρύτερη περιοχή της Πανεπιστημιούπολης εξυπηρετείται από τις κάτωθι γραμμές λεωφορείων (κατά σειρά εγγύτητας προς το κτίριο της Φιλοσοφικής Σχολής):
- 608 : ΓΑΛΑΤΣΙ – ΑΚΑΔΗΜΙΑ – ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ ΖΩΓΡΑΦΟΥ
- 230 : ΑΚΡΟΠΟΛΗ – ΖΩΓΡΑΦΟΥ
- 235 : ΑΚΑΔΗΜΙΑ – ΖΩΓΡΑΦΟΥ
- 220 : ΑΚΑΔΗΜΙΑ – ΑΝΩ ΙΛΙΣΣΙΑ
- 221 : ΑΚΑΔΗΜΙΑ - ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥΠΟΛΗ

Ενώ οι γραμμές 250 : Στ. ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΥ – ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥΠΟΛΗ και Ε90 : ΠΕΙΡΑΙΑΣ - ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥΠΟΛΗ EXPRESS δεν λειτουργούν τα Σαββατοκύριακα

Στον χώρο της Πανεπιστημιούπολης επιτρέπεται η είσοδος οχημάτων από την πύλη που βρίσκεται επί της οδού Ούλωφ Πάλμε(διασταύρωση οδών Υμηττού / Ούλωφ Πάλμε και Ευφρονίου).

Τέλος γνωρίζουμε στους υποψηφίους ότι η Φιλοσοφική Σχολή δεν διαθέτει φωτοτυπικά μηχανήματα προς χρήση από τους διαγωνιζομένους.

pinakas_apodekton_ypopsifion.pdf

ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΕΦΕΤΕΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ
Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Ειρήνη Καράσαββα

Μην περιμένεις το σύμπαν να σου προσφέρει ο τι επιθυμείς. Να εργάζεσαι καθημερινά για το σκοπό αυτό. Είναι δέλεαρ από μόνο του.