ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-YΠΕΝΘΥΜΙΣΗ για την λειτουργία του Κέντρου Εξυπηρέτησης Δικηγόρων και τις υπηρεσίες προς τους συναδέλφους

Αθήνα, 16/2/2017

 

                                      ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-YΠΕΝΘΥΜΙΣΗ

για την λειτουργία του Κέντρου Εξυπηρέτησης Δικηγόρων και τις υπηρεσίες προς τους συναδέλφους

O Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών υπενθυμίζει στα μέλη του την από 17/5/2016  ανακοίνωσή του, με την οποία γνωστοποιούσε στα μέλη του ότι από τις 25/5/2016 τίθεται σε λειτουργία το Κέντρο Εξυπηρέτησης Δικηγόρων(ΚΕΔ) του Συλλόγου. Το Κέντρο Εξυπηρέτησης Δικηγόρων παρέχει πρακτικές  υπηρεσίες  προς τους δικηγόρους,  στις οποίες περιλαμβάνονται η υποστήριξη των συναδέλφων σε προσωπικά τους φορολογικά και κοινωνικοασφαλιστικά θέματα, καθώς και η υποστήριξή τους σε πρακτικά δικαστηριακά θέματα.

Το Κέντρο Εξυπηρέτησης Δικηγόρων λειτουργεί κάθε Τετάρτη, από 15:00 έως 18:00, στην αίθουσα του 3ου ορόφου του ΔΣΑ (Ακαδημίας 60, Nέο κτίριο). Εξειδικευμένοι Δικηγόροι δέχονται συναδέλφους και  παρέχουν απαντήσεις στα ερωτήματά τους.

Η επικοινωνία και η υποβολή ερωτημάτων για φορολογικά και ασφαλιστικά ζητήματα στο ΚΕΔ είναι δυνατή και ηλεκτρονικά στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις: forologika@dsa.gr και asfalistika@dsa.gr  αντίστοιχα.

Για την εξυπηρέτηση των ασφαλισμένων του Ταμείου Νομικών η κοινωνικοασφαλιστική σύμβουλος του ΚΕΔ θα βρίσκεται στο Ταμείο Νομικών (Σωκράτους 53) κάθε Δευτέρα, ώρες 11:00 με 13:00, στο Γραφείο 504, 5ος όροφος, τηλ. 210-5296292.

Επιπροσθέτως, οι Δικηγόροι μπορούν να επικοινωνούν για ασφαλιστικά θέματα και προβλήματα τους, με την σύμβουλο  του Συλλόγου για κοινωνικοασφαλιστικά ζητήματα στο τηλέφωνο  699 52 32 220.

Ο ΔΣΑ, προκειμένου να συνδράμει και να διευκολύνει τους συναδέλφους στην επιτέλεση των καθηκόντων τους, επέκτεινε τις δραστηριότητες του, με την έκδοση του συνόλου των πιστοποιητικών από το Πρωτοδικείο Αθηνών και το Ειρηνοδικείο Αθηνών. Περισσότερες και αναλυτικές πληροφορίες για το θέμα αυτό μπορείτε να βρείτε στη σχετική, από 11/1/2017, ανακοίνωση του Συλλόγου.

Ειρήνη Καράσαββα

Μην περιμένεις το σύμπαν να σου προσφέρει ο τι επιθυμείς. Να εργάζεσαι καθημερινά για το σκοπό αυτό. Είναι δέλεαρ από μόνο του.

Leave a reply