Απέχουν και αύριο 16/11/2016 από τους πλειστηριασμούς, οι Συμβολαιογράφοι σε όλη την χώρα

Την συνέχιση της αποχής των συμβολαιογράφων και αυτή την Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2016, από την διενέργεια πλειστηριασμών, αποφάσισε η Συντονιστική Επιτροπή Συμβολαιογραφικών Συλλόγων Ελλάδος, καταγγέλλοντας ακόμη μια φορά τις άδικες επιθέσεις εναντίον των συμβολαιογράφων και μεθοδεύσεις οι οποίες καμία σχέση δεν έχουν με την προστασία της πρώτης και μοναδικής κατοικίας.

Κατ’ εξαίρεση θα διεξάγονται πλειστηριασμοί κατόπιν άδειας από τους Συλλόγους ή την Συντονιστική Επιτροπή Συμβολαιογραφικών Συλλόγων Ελλάδος.

Ενδεικτικά θα χορηγούνται άδειες για αναγκαστικούς πλειστηριασμούς μεταξύ ιδιωτών, για εκούσιους πλειστηριασμούς, για πλειστηριασμούς με αντικείμενο διεκδικήσεις από διατροφές ή μισθούς εργαζομένων, για πλειστηριασμούς ευπαθών προϊόντων τα οποία κινδυνεύουν να καταστραφούν, για πλειστηριασμούς πλοίων, αεροσκαφών, επαγγελματικών χώρων, βιομηχανικών ή βιοτεχνικών χώρων, ξενοδοχειακών μονάδων, οικοπέδων, αγροτεμαχίων και κινητών πραγμάτων καθώς και για πλειστηριασμούς με επισπεύδοντα τις Τράπεζες, το Ελληνικό Δημόσιο, τα ασφαλιστικά ταμεία και τους ΟΤΑ, οι οποίοι δεν έχουν αντικείμενο κατοικίες.

Ειρήνη Καράσαββα

Μην περιμένεις το σύμπαν να σου προσφέρει ο τι επιθυμείς. Να εργάζεσαι καθημερινά για το σκοπό αυτό. Είναι δέλεαρ από μόνο του.