Όχι από το Κατρούγκαλο για τα συμφωνητικά

Σε υπογραφή  συμφωνητικών για αμοιβές της τάξης του 12% φέρεται να είχε προχωρήσει ο νυν αναπληρωτής Υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης κ.Κατρούγκαλος με τους απολυμένους από τις προηγούμενες κυβερνήσεις, σύμφωνα με δημοσίευμα γνωστής εφημερίδας.

Απαντώντας αναφέρθηκε σε σκευωρία και στην εκτέλεση σκοτεινού συμβολαίου μεταξύ των ΜΜΕ και της ΝΔ. Ο ίδιος δήλωσε στο  κ. Χιώτη (συντάκτη του άρθρου) πως :

«Έχετε έστω ένα συμφωνητικό; Μισό να μου εμφανίσετε εγώ θα παραιτηθώ. Και μέχρι να μου εμφανίσετε μισό εγώ θα σας λέω ψεύτη, συκοφάντη και εκτελεστή συμβολαίου. Έχετε συνηθίσει να υπηρετείτε τη διαπλοκή κ. Χιώτη».

Πολλά συμφωνητικά φαίνεται να έχουν υπογραφεί τον Ιανουάριο του 2015, τις πρώτες ημέρες σχηματισμού κυβέρνησης. Εκεί απαντάει με πλαστογραφία.

Τα συμφωνητικά είναι κατατεθειμένα στο Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών και αύριο φαίνεται πως θα υπάρξει πιο ενδελεχής έλεγχος.

Υ.Γ. : Δεν μου είχε κάνει ποτέ μάθημα Συνταγματικού, δεν έχω άποψη περί της ηθικής του.

Σπύρος Σκιαδόπουλος

Πρώτα ανακάλυψα ότι θέλω να γίνω developer, μετά ανακάλυψα ότι θέλω να γίνω δημοσιογράφος, και μετά πολιτικός μηχανικός. Τελικά έγινα περίπου δικηγόρος. Τι συνέβη;