ΔΣΑ: Δημόσια κλήρωση 5 Δικηγόρων για συμμετοχή σε σεμινάριο νομικής προστασίας των Ρομά, του Συμβουλίου της Ευρώπης

ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΗΝΩΝ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Αθήνα, 8/12/2016

 

Ο ΔΣΑ συμμετέχει σε πρόγραμμα παροχής νομικής προστασίας των Ρομά που διοργανώνει το Συμβούλιο της Ευρώπης. Στο πλαίσιο του προγράμματους αυτού, το Συμβούλιο της Ευρώπης διοργανώνει στον ΔΣΑ, στις 15 και 16 Δεκεμβρίου 2016, σεμινάριο κατάρτισης σε θέματα προστασίας Ρομά. Επι πλέον θα λειτουργήσει Κέντρο νομικής υποστήριξη των Ρομά επί δέκα μήνες.

Στο σεμινάριο θα συμμετάσχουν πέντε Δικηγόροι Αθηνών, η επιλογή των οποίων θα γίνει με δημόσια κλήρωση στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΔΣΑ, στις 13/12/2016 και ώρα 10.00 π.μ

Οι αιτήσεις συμμετοχής υποβάλλονται στην ηλεκτρονική διεύθυνση portal.olomeleia,gr, έως τις 12/12/2016.

Μεταξύ των Δικηγόρων που θα ολοκληρώσουν επιτυχώς το σεμινάριο, το Συμβούλιο της Ευρώπης θα επιλέξει έναν δικηγόρο για την στελέχωση του Κέντρου νομικής υποστήριξης των Ρομά. Το Κέντρο θα λειτουργεί επί δέκα μήνες και θα παρέχει νομική βοήθεια στους Ρομά επί 8 ώρες εβδομδιαίως, με αμοιβή 80 ευρώ ανά ώρα.

roma_2.pdf

Λεπτομέρειες για τις προυποθέσεις συμμετοχής στο σεμινάριο, μπορείτε να δείτε στην παραπάνω συνημμένη ανακοίνωση του ΔΣΑ.

Ειρήνη Καράσαββα

Μην περιμένεις το σύμπαν να σου προσφέρει ο τι επιθυμείς. Να εργάζεσαι καθημερινά για το σκοπό αυτό. Είναι δέλεαρ από μόνο του.