Υποτροφία «Κωνσταντίνου και Αννέτας Αρβανίτη» για φοίτηση στο Deree - The American College of Greece

Ανοίγουν και πάλι οι διαδικασίες για την απονομή της υποτροφίας «Κωνσταντίνου και Αννέτας Αρβανίτη» στο Deree - The American College of Greece, για έναν υποψήφιο φοιτητή από την Αιγιαλεία και τα Καλάβρυτα.
Η υποτροφία απονέμεται χάρη στην πολύτιμη δωρεά από την επιχειρηματία Ιζαμπέλλα-Ιωάννα Αρβανίτη, προς το Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος.
Στόχος της είναι να βοηθήσει νέους και νέες με καταγωγή από την Αιγιαλεία ή τα Καλάβρυτα να αποκτήσουν πρόσβαση σε διεθνή εκπαίδευση υψηλού επιπέδου και να δημιουργήσουν γερές βάσεις για το μέλλον τους, σπουδάζοντας στο ξακουστό κολλέγιο Deree.
Η υποτροφία «Κωνσταντίνου και Αννέτας Αρβανίτη» θεσπίστηκε το 2010 και φέρει το όνομα των γονέων της δωρήτριας.

Η υποτροφία καλύπτει πλήρως τα δίδακτρα για τετραετή φοίτηση στο Deree και θα προσφέρει την ευκαιρία σε έναν νέο ή μία νέα να παρακολουθήσει ένα από τα 26 προπτυχιακά προγράμματα που προσφέρει το Deree για την απόκτηση πτυχίου bachelor, αλλά και να αξιοποιήσει όλες τις ευκαιρίες που προσφέρει η φοίτηση στο Deree.

Οι υποψήφιοι που επιθυμούν να κάνουν αίτηση για την υποτροφία θα πρέπει να πληρούν τις προϋποθέσεις εισαγωγής στο Κολλέγιο, να έχουν υψηλή ακαδημαϊκή επίδοση και είτε να έχουν αποφοιτήσει από λύκεια των δήμων Αιγιαλείας ή Καλαβρύτων είτε ένας από τους δύο γονείς να έχει γεννηθεί σε έναν από τους προαναφερθέντες δήμους.

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: 25 Αυγούστου 2016

Νάντια Μορφωνιού

Aut viam inveniam aut faciam. Περίεργη από τη φύση μου, απόφοιτος Νομικής κατά λάθος. Ή σωστό;

Leave a reply