Κατάλογος συμμετεχόντων στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Υποψηφίων Δικηγόρων Απριλίου 2017

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Υπενθυμίζουμε ότι ο τόπος διεξαγωγής των εξετάσεων του διαγωνισμού υποψηφίων δικηγόρων Α’ εξεταστικής περιόδου 2017, που θα λάβει χώρα στις 12, 13 και 14 Μαΐου 2017, ορίστηκε το κτίριο του ιδρύματος «IST COLLEGE», λεωφόρος Πειραιώς 72 και Πύργου, ΜΟΣΧΑΤΟ Αττικής (ΤΚ 18346).

Οι διαγωνιζόμενοι οφείλουν να βρίσκονται εντός των αιθουσών στις οποίες θα εξεταστούν, τριάντα λεπτά νωρίτερα από την ώρα που έχει προσδιορισθεί για την έναρξη κάθε δοκιμασίας προσκομίζοντας τηναστυνομική τους ταυτότητα προκειμένου να γίνει εγκαίρως η ταυτοποίηση των στοιχείων τους.

Κατά τη διάρκεια της εξέτασης απαγορεύεται η χρήση ερμηνευτικών κειμένων, διδακτικών συγγραμμάτων, σημειώσεων ή άλλου είδους βοηθημάτων, η χρήση και κατοχή κινητών τηλεφώνων και οποιουδήποτε διορθωτικού υλικού. Επιτρέπονται μόνο ασχολίαστοι Κώδικες.

Επισημαίνουμε στους υποψηφίους ότι ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ σε όλες τις εγκαταστάσεις του εκπαιδευτικού ιδρύματος.

Ο χώρος του διαγωνισμού εξυπηρετείται από την γραμμή λεωφορείου 049 : ΠΕΙΡΑΙΑΣ – ΟΜΟΝΟΙΑ (στάση «ΛΑΧΑΝΑΓΟΡΑ») και απέχει 750 μέτρα από τον πλησιέστερο σταθμό των ΗΣΑΠ (Σταθμός «ΜΟΣΧΑΤΟ»)

Επισυνάπτεται πίνακας με τις αιτήσεις που εκρίθησαν ότι πληρούν τις κατά νόμον προϋποθέσεις συμμετοχής στον ως άνω διαγωνισμό.

pinakas.docx

 

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

Ειρήνη Καράσαββα

Μην περιμένεις το σύμπαν να σου προσφέρει ο τι επιθυμείς. Να εργάζεσαι καθημερινά για το σκοπό αυτό. Είναι δέλεαρ από μόνο του.