Θερινό σχολείο στην Κέρκυρα, "Πρόσφατες εξελίξεις στο Ευρωπαϊκό Δίκαιο των επιχειρήσεων”, στις 24-28 Ιουλίου 2017

Η European Law Masters Alumni Association - ELMAA της Νομικής Αθηνών σε συνεργασία με το Ιόνιο Πανεπιστήμιο - Ionian University και το Centre of International, European and Economic Law. Το “summer school” θα προσφέρει στους συμμετέχοντες την ευκαιρία μιας πρακτικής προσέγγισης των πρόσφατων εξελίξεων – νομοθετικών και δικαστικών – σε συγκεκριμένα θέματα του Ευρωπαϊκού Δικαίου των επιχειρήσεων.

Από την Τρίτη 25 Ιουλίου έως την Παρασκευή 28 Ιουλίου 2017 (Ημέρα άφιξης: Δευτέρα 24 Ιουλίου). Τα μαθήματα θα πραγματοποιηθούν στην Ιόνιο Ακαδημία του Ιονίου Πανεπιστημίου, στο κτήριο όπου λειτούργησε το πρώτο Πανεπιστήμιο στην Ελλάδα (Οδός Καποδιστρίου 1, Κέρκυρα).

Το “summer school” απευθύνεται κυρίως σε μεταπτυχιακούς φοιτητές και (ασκούμενους) δικηγόρους που επιθυμούν να ενισχύσουν τις γνώσεις τους στο αντικείμενο του Ευρωπαϊκού Δικαίου των επιχειρήσεων. Προπτυχιακοί φοιτητές και επαγγελματίες άλλων κλάδων είναι επίσης ευπρόσδεκτοι, εφόσον εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους να επωφεληθούν από τη συμμετοχή τους στα μαθήματα.

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να συμπληρώσουν την αίτηση συμμετοχής ως τις 10 Ιουνίου 2017. Την αίτηση συμμετοχής μπορείτε να τη βρείτε εδώ . Όσοι προεπιλεγούν θα ενημερωθούν μέσω e-mail σε σύντομο χρονικό διάστημα μετά τη λήξη της προθεσμίας και θα κληθούν να καταθέσουν το τέλος συμμετοχής στον τραπεζικό λογαριασμό της ELMAA. Η διασφάλιση της συμμετοχής γίνεται μέσω της καταβολής του τέλους συμμετοχής. 1) Τέλος συμμετοχής: 160 Ευρώ/άτομο Ή (Μέλη της ELMAA): 110 Ευρώ/άτομο. Το τέλος αυτό καλύπτει πενθήμερη διαμονή στη Φοιτητική Λέσχη του Ιονίου Πανεπιστημίου (σε δίκλινα ή τρίκλινα δωμάτια), πρωινό και coffee breaks. Δεν περιλαμβάνονται τα ταξιδιωτικά έξοδα. 2) Δήλωση συμμετοχής έως τις 20 Μαΐου: 130 Ευρώ/άτομο.

Δείτε όλη την ανακοίνωση εδώ.