Ανακοίνωση για τον τόπο διεξαγωγής του Πανελλήνιου Διαγωνισμού Υποψηφίων Δικηγόρων Α' εξεταστικής περιόδου 2017

Ως τόπος διεξαγωγής των εξετάσεων του διαγωνισμού υποψηφίων δικηγόρων Α’ εξεταστικής περιόδου 2017, που θα λάβει χώρα στις 12, 13 και 14 Μαΐου 2017, ορίστηκε το κτίριο του ιδρύματος «IST COLLEGE», λεωφόρος Πειραιώς 72 και Πύργου, ΜΟΣΧΑΤΟ Αττικής (ΤΚ 18346).

 

Οι διαγωνιζόμενοι οφείλουν να βρίσκονται εντός των αιθουσών στις οποίες θα εξεταστούν, τριάντα λεπτά νωρίτερα από την ώρα που έχει προσδιορισθεί για την έναρξη κάθε δοκιμασίας προσκομίζοντας τηναστυνομική τους ταυτότητα προκειμένου να γίνει εγκαίρως η ταυτοποίηση των στοιχείων τους.

 

Τα ονόματα των διαγωνιζομένων καθώς και η κατανομή τους ανά αίθουσα θα δημοσιευθούν σε νεώτερη ανακοίνωση εντός των επομένων ημερών και το αργότερο 48 ώρες πριν από την διεξαγωγή της γραπτής δοκιμασίας.

 

Κατά τη διάρκεια της εξέτασης απαγορεύεται η χρήση ερμηνευτικών κειμένων, διδακτικών συγγραμμάτων, σημειώσεων ή άλλου είδους βοηθημάτων, η χρήση  και κατοχή κινητών τηλεφώνων και οποιουδήποτε διορθωτικού υλικού. Επιτρέπονται μόνο ασχολίαστοι Κώδικες.

 

Επισημαίνουμε στους υποψηφίους ότι ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ σε όλες τις εγκαταστάσεις του εκπαιδευτικού ιδρύματος.

 

Ο χώρος του διαγωνισμού εξυπηρετείται από την γραμμή λεωφορείου 049 : ΠΕΙΡΑΙΑΣ – ΟΜΟΝΟΙΑ (στάση «ΛΑΧΑΝΑΓΟΡΑ») και απέχει 750 μέτρα από τον πλησιέστερο σταθμό των ΗΣΑΠ (Σταθμός «ΜΟΣΧΑΤΟ»)

 

 

ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΕΦΕΤΕΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ

Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Ειρήνη Καράσαββα

Μην περιμένεις το σύμπαν να σου προσφέρει ο τι επιθυμείς. Να εργάζεσαι καθημερινά για το σκοπό αυτό. Είναι δέλεαρ από μόνο του.