Δικαστικοί Αντιπρόσωποι - Βιντεοσκοπημένο Σεμινάριο (16/6) - Οδηγίες Χρήσης Tablet

Για την υποβοήθηση του έργου των Δικαστικών Αντιπροσώπων που δεν κατάφεραν να παρακολουθήσουν ένα από τα σεμινάρια που διοργάνωσε η Ολομέλεια των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος ενόψει των εκλογών της 25ης Ιουνίου 2023, επισυνάπτονται:

1) Βιντεοσκοπημένο το Σεμινάριο Δικαστικών Αντιπροσώπων που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 16/6 (επεξεργασμένο, χωρίς το βίντεο για το tablet, το οποίο παρατίθεται κατωτέρω αυτοτελώς, και χωρίς τις διακοπές - επαναλήψεις, για την ταχύτερη και ευχερέστερη παρακολούθησή του):

https://www.youtube.com/watch?v=e_QCs-qBhZI

2) Βίντεο της εταιρείας υποστήριξης της εκλογικής διαδικασίας SingularLogic με τις Οδηγίες Χρήσης του Συστήματος Ασφαλούς Μετάδοσης Αποτελεσμάτων (SRT) μέσω tablet:

https://www.youtube.com/watch?v=m7zjFDU6z0E

3) Συμπληρωματικός Οδηγός (pdf) για τη χρήση του tablet.

Όλα τα ανωτέρω είναι επικαιροποιημένα σε σχέση με τα αντίστοιχα των βουλευτικών εκλογών του Μαΐου, προσαρμοσμένα στη διεξαγωγή της εκλογικής διαδικασίας χωρίς σταυρό προτίμησης (με λίστα).

Σπύρος Σκιαδόπουλος

Πρώτα ανακάλυψα ότι θέλω να γίνω developer, μετά ανακάλυψα ότι θέλω να γίνω δημοσιογράφος, και μετά πολιτικός μηχανικός. Τελικά έγινα περίπου δικηγόρος. Τι συνέβη;

Leave a reply