ΕΝΟΧΟΣ ΟΠΩΣ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΑΙ - Το βιβλίο του Πρωτοδίκη Γιάννη Ευαγγελάτου

Η ζωή όλων μας κρύβει εκπλήξεις. Τα πράγματα δεν έρχονται πάντα όπως τα περιμένουμε. Η καρδιά αντιμάχεται τη λογική.

Η αγάπη παλεύει με τη συνείδηση. Η ευτυχία συγκρούεται με την αλήθεια. Σε αυτόν τον αγώνα δεν υπάρχουν νικητές. Η αναζήτηση του Δικαίου είναι αέναη και αναπόφευκτα επιφέρει απώλειες. Πολλές φορές χάνεις και τον ίδιο σου τον εαυτό ή ό, τι αγάπησες πιο πολύ.

Το βιβλίο, που είναι αφιερωμένο σε όλους τους αθώους που κάποτε κρίθηκαν ένοχοι, μιλάει κυρίως για τα ηθικά διλήμματα που αντιμετωπίζουν οι δικηγόροι, τις δυσκολίες που έχουν οι δικαστές στην απονομή του Δικαίου και για τη Δικαιοσύνη, την Αλήθεια, αλλά και την αγάπη, που όταν είναι αληθινή είναι και παντοτινή ακόμη κι αν δυο άνθρωποι δεν είναι πλέον μαζί...

Το βιβλίο του Πρωτοδίκη Γιάννη Ευαγγελάτου κυκλοφορεί από τις εκδόσεις ΝΟΜΟΡΑΜΑ ΝΤ (http://www.nomorama-nt.gr/), κοστίζει 15 ευρώ και τα έσοδα από τα δικαιώματα του συγγραφέα θα δοθούν στο Ισιδώρειο Ορφανοτροφείο Σύρου.

Η διάθεση του βιβλίου γίνεται από το βιβλιοπωλείο των εκδόσεων ΝΟΜΟΡΑΜΑ ΝΤ (Κόνιαρη 66, απέναντι από τον Άρειο Πάγο), αλλά και από τα βιβλιοπωλεία ΠΑΤΑΚΗΣ, ΠΟΘΗΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝΤ. ΣΑΚΚΟΥΛΑΣ.

Ειρήνη Καράσαββα

Μην περιμένεις το σύμπαν να σου προσφέρει ο τι επιθυμείς. Να εργάζεσαι καθημερινά για το σκοπό αυτό. Είναι δέλεαρ από μόνο του.