Εξόφληση και των ασφαλιστικών εισφορών 2016 μέσω της Τράπεζας Πειραιώς σε 24 άτοκες δόσεις

ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΗΝΩΝ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο ΔΣΑ ενημερώνει τους Δικηγόρους-μέλη του, ότι έγινε δεκτό από την Τράπεζα Πειραιώς το αίτημα του Συλλόγου για την εξόφληση και των ασφαλιστικών εισφορών έτους 2016, με χρέωση της πιστωτικής κάρτας της Τράπεζας σε έως 24 άτοκες δόσεις.

Όπως έχει ανακοινωθεί, από τις 10η Φεβρουαρίου 2017, έχει ενεργοποιηθεί η υπηρεσία ηλεκτρονικής τραπεζικής winbank (web banking και phone banking), μέσω της οποίας δύνανται οι Δικηγόροι-μέλη του Δ.Σ.Α. να εξοφλούν ηλεκτρονικά τις ασφαλιστικές τους εισφορές προς τον Ε.Φ.Κ.Α. με χρέωση της πιστωτικής τους κάρτας (έκδοσης Τράπεζας Πειραιώς) με έως και 24 άτοκες δόσεις.

Μετά από αίτημα του Συλλόγου, η Τράπεζα Πειραιώς πληροφόρησε τον ΔΣΑ ότι δημιούργησε στη εφαρμογή  winbank, επιπλέον επιλογές, με τις οποίες επεκτείνεται η ως άνω υπηρεσία  ώστε να μπορούν τα μέλη του ΔΣΑ να καταβάλουν σε έως και 24  άτοκες δόσεις, με   χρέωση της πιστωτικής τους κάρτας, έκδοσης Τράπεζας Πειραιώς,  και τις ασφαλιστικές εισφορές του έτους 2016,, οι οποίες εξοφλούνται αποκλειστικά σε πίστωση των λογαριασμών που τηρεί το πρώην Ταμείο Νομικών (Τ.Α.Ν.) στην Εθνική Τράπεζα.

Πιο συγκεκριμένα, από την Παρασκευή 3 Μαρτίου 2017 οι δικηγόροι/μέλη του Δ.Σ.Α. θα μπορούν από τη winbank και μέσω της επιλογής «Πληρωμές -Ασφαλιστικά Ταμεία» να επιλέξουν και μια από τις  τρεις ακόλουθες πληρωμές :

 

·         Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών – Εισφορά 2016 – Τ.Α.Ν. (κωδ. αιτ. 1)

·         Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών – Εισφορά 2016  – Τ.Ε.Α.Δ.  (κωδ. αιτ. 1)

·         Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών – Εισφορά 2016 – Ο.Α.Ε.Δ. (κωδ. αιτ. 70)

 

Η Τράπεζα Πειραιώς επισημαίνει ότι οι παραπάνω πληρωμές θα εκτελούνται με αποστολή εμβάσματος προς τον αντίστοιχο λογαριασμό που τηρεί το πρώην Τ.Α.Ν. στην Εθνική Τράπεζα,  σύμφωνα  με τις οδηγίες για την εξόφληση των εισφορών του 2016 όπως αυτές  έχουν αναρτηθεί και περιγράφονται ρητά  στην ιστοσελίδα του πρώην ΤΑΜΕΙΟΥ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΝΟΜΙΚΩΝ (www.tnomik.gr).

Ο ασφαλισμένος  υποχρεούται, πριν την ολοκλήρωση της πληρωμής, να ελέγχει την ορθότητα των στοιχείων  με βάση τα οποία θα εκτελεστεί  η αποστολή εμβάσματος, καθώς όπως τονίζεται, η Τράπεζα δεν φέρει ευθύνη για τυχόν λανθασμένη καταχώρηση στοιχείων  από τον πληρωτή.

Η ως άνω δυνατότητα  θα παρέχεται επίσης και  μέσω του  winbank phone banking.

Οσοι ασφαλισμένοι δεν διαθέτουν κωδικούς πρόσβασης στο winbank web banking, θα πρέπει να προσέλθουν σε οποιοδήποτε  από τα καταστήματα της Τράπεζας για να αιτηθούν κωδικών πρόσβασης winbank,  καθώς και να λάβουν οδηγίες για τη σύνδεση  τους στο  winbank phone banking.

Σύμφωνα με την Τράπεζα Πειραιώς, για την αύξηση του ορίου σε υφιστάμενη πιστωτική κάρτα ή έκδοση νέας, οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να υποβάλουν σχετικό αίτημα σε οποιοδήποτε  από τα καταστήματα της Τράπεζας. Όλα τα αιτήματα θα αξιολογούνται με βάση την εκάστοτε ισχύουσα διαδικασία και πιστωτική πολιτική της Τράπεζας Πειραιώς.

 

Ειρήνη Καράσαββα

Μην περιμένεις το σύμπαν να σου προσφέρει ο τι επιθυμείς. Να εργάζεσαι καθημερινά για το σκοπό αυτό. Είναι δέλεαρ από μόνο του.