Γράμμα θαυμαστή για το stand up του κ.Πετρόπουλου

Αγαπητέ κ.Πετρόπουλε καλησπέρα,

είδα προχτές το stand up comedy που κάνατε σε εκείνη την μεγάλη αίθουσα με τις πολλές θεσούλες και γέλασα ιδιαιτέρως. Ειδικά εκεί που αναφέρετε  «Επειδή συνηθίζω να περπατάω στο δρόμο και να μιλάω με τον κόσμο, πολλοί ελεύθεροι επαγγελματίες με σταματούν και μου λένε: σωθήκαμε επιτέλους, θα πληρώνουμε εισφορές γιατί παλιά δεν μπορούσαμε καθώς ήταν πολύ υψηλές». Μετά όμως παρατήρησα πάνω ψηλά στην τηλεόραση μου το σήμα του καναλιού της Βουλής και απόρησα. Δεν έδωσα σημασία, λέω προσπαθούν να τον διαβάλουν τον άνθρωπο.

Όμως είδα πως χτες ξανά αναφέρατε σε εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στο Θησείο πως "κάποιος μου έκανε παράπονα για τις μειωμένες εισφορές, επειδή θα λάβει μειωμένη σύνταξη".

Τώρα ανησύχησα. Ούτε επί ΠΑΣΟΚ δεν θα ευχαριστούσαμε έτσι τους σωτήρες μας.

Νιώθω πως πρέπει να σας απαντήσω σοβαρά, αλλά ειλικρινά δεν μπορώ. Δεν μπορώ να σας πω ότι είμαι νέος δικηγόρος και μου διπλασιάσατε την εισφορά που θα πλήρωνα. Δεν μπορώ να σας πω ότι οι γονείς μου δεν είναι δικηγόροι ούτε είμαι διαχειριστής δικηγορικής εταιρίας , ούτε ξεκίνησα με headstart στη ζωή μου ως  διευθυντής στο γραφείο του Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου Υγείας Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων . Δεν μπορώ να σας υπενθυμίσω ότι οι επιστημονικοί φορείς της χώρας βρισκόταν σε αποχή για 6 μήνες πέρσι το 2016. Δεν μπορώ να σας μιλήσω για το κλείσιμο επιχειρήσεων την τελευταία διετία.

Μπορώ να σας πω ότι ντρέπομαι που ο προκάτοχος σας ήταν καθηγητής μου στο πανεπιστήμιο και εσείς μπορεί να με πείτε συνάδελφο όταν με δείτε στο δρόμο, που τόσο σας αρέσει να περπατάτε. Ντρέπομαι για εμένα που περίμενα τουλάχιστον από μορφωμένους ανθρώπους/ υποτίθεται ιδεολόγους ανθρώπους / υποτίθεται ανθρώπους που καταλαβαίνουν την κατάσταση της κοινωνίας να δημιουργήσουν πραγματικές τομές.

Θα το βάλω σε λέξεις που με τίποτα δεν μπορείτε να ερμηνεύσετε διαφορετικά. Εγώ προσωπικά δεν σας ευχαριστώ, δεν σώθηκα, διπλασιάσατε την εισφορά μου και υποδιπλασιάσατε την σύνταξη που θα έπαιρνα .

Σας εύχομαι να βρείτε μεγαλύτερο θέατρο για τις παραστάσεις σας. 

Σπύρος Σκιαδόπουλος

Πρώτα ανακάλυψα ότι θέλω να γίνω developer, μετά ανακάλυψα ότι θέλω να γίνω δημοσιογράφος, και μετά πολιτικός μηχανικός. Τελικά έγινα περίπου δικηγόρος. Τι συνέβη;

Leave a reply