Ειρηνοδικείο Ρεθύμνου: Αυτεπάγγελτος επαναπροσδιορισμός υποθέσεων υπερχεωμένων σε πιο κοντινή δικάσιμο

Το Ειρηνοδικείο Ρεθύμνου ενημερώνει ότι έχει γίνει επαναπροσδιορισμός των υποθέσεων Ν.3869/2010 για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά , σύμφωνα με την ανακοίνωση που επισυνάπτεται.

 

ΕΙΡΗΝΟΔΙΚΕΙΟ ΡΕΘΥΜΝΟΥ

ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ ΡΕΘΥΜΝΟΥ

Πληροφ:. Χρήστος Ντζογάνης

Τηλ. 2831035839                                                                                                                                    .                                                               Αριθμ. Πρωτ.    241/18-7-2016

.                                                                                    Προς

Α)Το Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών

Β)Το Δικηγορικό Σύλλογο Χανίων

Γ)Το Δικηγορικό Σύλλογο Ρεθύμνου

Δ)Το Δικηγορικό Σύλλογο Ηρακλείου

Ε)Το Δικηγορικό Σύλλογο Λασιθίου

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Σας ενημερώνουμε ότι όλες οι υποθέσεις του ν. 3869/2010 (υπερχρεωμένα νοικοκυριά) που είχαν προσδιορισθεί να συζητηθούν μετά την 1-1-2020 έχουν αυτεπάγγελτα προσδιορισθεί εκ νέου, προκειμένου να συζητηθούν σε νεώτερη πιο κοντινή δικάσιμο σύμφωνα με το άρθρο 2 παρ. 4 του ν. 4336/14-8-2015.

Για το λόγο αυτό καλούνται όλοι οι ενδιαφερόμενοι (ιδιώτες και τράπεζες) να προσέλθουν στο Ειρηνοδικείο Ρεθύμνου, είτε αυτοπροσώπως είτε μέσω του πληρεξουσίου τους δικηγόρου, προκειμένου να ενημερωθούν για τη νέα ημερομηνία συζήτησης των υποθέσεών τους.

Ο Προιστάμενος

της Γραμματείας  του Ειρηνοδικείου Ρεθύμνου

ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΤΖΟΓΑΝΗΣ

Ειρήνη Καράσαββα

Μην περιμένεις το σύμπαν να σου προσφέρει ο τι επιθυμείς. Να εργάζεσαι καθημερινά για το σκοπό αυτό. Είναι δέλεαρ από μόνο του.

Leave a reply