Σ. Αδάμ, Σ. Διαμαντόπουλος, Α. Μαντζούτσος, Β. Μπατής – Γιατί ζητάμε τη στήριξη των συναδέλφων μας

 

ΚΟΙΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ
«Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ – ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΜΑΖΙ»

Αγαπητές και αγαπητοί συνάδελφοι,

Στις αρχαιρεσίες της 26ης - 27ης Νοεμβρίου 2017, έχουμε την ευκαιρία να αναδείξουμε μία νέα εκπροσώπηση.

Από εμάς εξαρτάται αν θα πορευτούμε «ως είθισται», απέχοντας ή ψηφίζοντας «φίλους» και «γνωστούς», ή αν θα στηρίξουμε με το λόγο και την ψήφο μας τους συναδέλφους τους οποίους εμπιστευόμαστε να μας εκπροσωπήσουν για τα επόμενα τέσσερα (4) χρόνια.

Οι συνυπογράφοντες την παρούσα δήλωση:

α) ζητάμε τη στήριξή σας, όχι επί τη βάσει «ανέξοδων» υποσχέσεων που λησμονούνται την επομένη των εκλογών, αλλά επικαλούμενοι τη μέχρι τώρα πορεία μας, την οποία βεβαίως εσείς θα αξιολογήσετε.

β) πιστεύουμε ότι άμεσες προτεραιότητες της νέας Διοίκησης πρέπει να είναι:

  1. Η συνολική αναβάθμιση των υπηρεσιών του Συλλόγου, προβαίνοντας συγχρόνως σε δραστική μείωση των μη αναγκαίων λειτουργικών δαπανών του, ώστε να μειωθούν αντιστοίχως και οι υποχρεώσεις των συναδέλφων προς το Σύλλογο.
  2. Η εφαρμογή της ηλεκτρονικής δικαιοσύνης σε όλες τις διαδικασίες, με παράλληλη αναβάθμιση της ΤΝΠ «Ισοκράτης», ώστε στο εξής κανένας συνάδελφος να μην αναγκάζεται να πληρώνει συνδρομές σε ιδιωτικές βάσεις δεδομένων.
  3. Η πλήρης αναμόρφωση των δικαστικών κτηρίων και υποδομών στην πρώην Σχολή Ευελπίδων, ώστε να μπορούμε να ασκούμε τα καθήκοντά μας υπό συνθήκες που προσιδιάζουν στο κύρος και την αξιοπρέπεια του δικηγορικού λειτουργήματος.
  4. Ο εξορθολογισμός του ασφαλιστικού – φορολογικού συστήματος, με ανάληψη κοινών πρωτοβουλιών και δράσεων με όλους τους κλάδους επιστημόνων – ελευθέρων επαγγελματιών της χώρας, δίνοντας τέλος στις άσκοπες και αδικαιολόγητες αποχές.
  5. Η ειδική μέριμνα και υποστήριξη των επιμέρους κατηγοριών συναδέλφων, όπως είναι η μητέρα δικηγόρος, ο συνάδελφος με ειδικές ανάγκες, ο ασκούμενος δικηγόρος, ο νέος δικηγόρος και ο συνεργάτης δικηγόρος.

Ολόκληρο το πρόγραμμα του συνδυασμού μας διατίθεται στην ιστοσελίδα μας (https://www.metodikigoro.gr/).

Ζητάμε τη στήριξή σας για μία πραγματικά νέα εκπροσώπηση, ως συνάδελφοι μεταξύ συναδέλφων, όχι ως επαγγελματίες συνδικαλιστές.

Με την αυτονόητη δέσμευση ότι θα είμαστε πάντα δίπλα στους συναδέλφους μας, όπως έχουμε πράξει μέχρι σήμερα, αφιερώνοντας όλο μας το χρόνο και την ενέργεια στην επίλυση των προβλημάτων που μας απασχολούν.

Γιατί, σε αντίθεση με άλλους, εμείς δεν εμφανιζόμαστε μόνο «προεκλογικά», απλώς και μόνο για να ζητήσουμε την ψήφο σας· εξού και, σε αντίθεση με άλλους, εμείς δεν θα εξαφανιστούμε την επομένη των εκλογών.

Με εκτίμηση,

ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ
«Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ – ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΜΑΖΙ»

ΑΔΑΜ ΣΠΥΡΙΔΩΝ του Αθανασίου
ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ του Σπυρίδωνος
ΜΑΝΤΖΟΥΤΣΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ του Αποστόλου
ΜΠΑΤΗΣ ΒΕΝΙΑΜΙΝ (ΜΠΕΝΤΖΙ) του Ισαάκ