Σεμινάρια ΔΣΑ για το νέο Γενικό Κανονισμό για την Προστασία Δεδομένων (GDPR) – Ανακοίνωση δύο νέων κύκλων σεμιναρίων

Ο Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών, με την υποστήριξη της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα και με τη συμμετοχή εκπροσώπων της, συνεχίζει τη διοργάνωση σεμιναρίων σχετικά με το νέο Γενικό Κανονισμό για την Προστασία Δεδομένων 2016/679, ο οποίος τέθηκε σε εφαρμογή στις 25 Μαϊου 2018.

Μετά την άκρως επιτυχημένη πραγματοποίηση δέκα (10) κύκλων κατά το προηγούμενο έτος, με τη συμμετοχή σε αυτούς περισσότερων από πεντακοσίων (500) συναδέλφων, και ένα σχεδόν έτος μετά τη θέση σε εφαρμογή του νέου Κανονισμού, κρίνεται αναγκαία η διοργάνωση δύο νέων τμημάτων σεμιναρίων, καθώς αυτό μας έχει ζητηθεί από πολλούς συναδέλφους.

Στόχος των σεμιναρίων είναι οι συνάδελφοι να ενημερωθούν διεξοδικά και σε βάθος για το νέο νομοθετικό πλαίσιο προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, για τις αλλαγές που αυτό επιφέρει και την αναγκαία συμβολή των δικηγόρων σε αυτή τη νέα πραγματικότητα που διαμορφώνεται στον τομέα της προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα.

Σημειώνεται ότι το πρόγραμμα σεμιναρίων είναι σε όλους τους κύκλους το ίδιο, πρόκειται για τμήματα πενήντα ατόμων και θα πραγματοποιηθούν στο κέντρο κατάρτισης «ΑΚΚΕΔ-Προμηθέας» (Φειδίου 18).

Αναλυτικές πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα των Σεμιναρίων www.gdprdsa.gr.

Η εγγραφή θα γίνεται ΕΔΩ: portal.olomeleia.gr [αφού κάνετε login, υπάρχει στο menu δεξιά νέα επιλογή «Σεμινάρια» ]

Ο Πρόεδρος ΔΣΑ                                  Ο Υπεύθυνος της Επιτροπής Σεμιναρίων
Δημήτρης Βερβεσός                                                Δημήτρης Αναστασόπουλος

Αναστασία Λιτζερίνου

Τελειόφοιτη Τμήματος Ξένων Γλωσσών, Μετάφρασης και Διερμηνείας στο Ιόνιο Πανεπιστήμιο, που πιστεύει ότι η καλύτερη σειρά είναι το Stranger Things.

Leave a reply