Τις αποχές συνεχίζουν οι Δικαστικοί Υπάλληλοι Κέρκυρας λόγω τραγικής υποστελέχωσης

Και ενώ τα προβλήματα του φόρτου εργασίας, υποστελέχωσης και κακού περιβάλλοντος εργασίας δεν έχουν λυθεί, οι δικαστικοί υπάλληλοι Κέρκυρας συνεχίζουν να διεκδικούν τα αυτονόητα, κλιμακώνοντας τις κινητοποιήσεις για δεύτερη εβδομάδα.

Συγκεκριμένα θα απέχουν από 9 Νοεμβρίου έως 13 Νοεμβρίου από 12.00 μέχρι και 3.00.

Ακολουθεί δελτίο τύπου των υπαλλήλων :

"ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ:

1. κ. Γενικό Γραμματέα Υπουργείου Δικαιοσύνης

& Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων

2. κ.κ. Βουλευτές Κέρκυρας

3. Δικηγορικό Σύλλογο Κέρκυρας

4. Ομοσπονδία Δικαστικών Υπαλλήλων Ελλάδος (Ο.Δ.Υ.Ε.)

…//…

Ο Σύλλογος Δικαστικών Υπαλλήλων Κέρκυρας, μετά την σύγκληση έκτακτης γενικής συνέλευσης των μελών του, με θέμα «Κινητοποιήσεις του συλλόγου για την άμεση και ταχεία αναπλήρωση των κενών οργανικών θέσεων του κλάδου μας», η οποία έλαβε χώρα στις 6 Νοεμβρίου 2015, ημέρα Παρασκευή, ευρισκόμενο σε απαρτία,

ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ

την ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥ ΜΕΓΑΡΟΥ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΑΠΟ 9-11-2015 ΕΩΣ 13-11-2015 ΕΠΙ ΤΡΙΩΡΟΥ και συγκεκριμένα ΑΠΟ ΩΡΑ 12:00μ. ΜΕΧΡΙ ΠΕΡΑΤΟΣ ΩΡΑΡΙΟΥ (ώρα 15:00μ.μ.), δεδομένου ότι πλέον καθίσταται ολοσχερώς αδύνατη η λειτουργία των δικαστικών υπηρεσιών του Νομού Κέρκυρας λόγω έλλειψης υπαλλήλων για τη στελέχωση αυτών.

Επίσης,

ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ

Τη σύγκληση νέας έκτακτης γενικής συνέλευσης των μελών του την Παρασκευή 13-11-2015 και ώρα 13:00μ. προκειμένου να ληφθεί εκ νέου απόφαση για τη συνέχιση και κλιμάκωση των κινητοποιήσεων του συλλόγου μας, μέχρις καλύψεως των κενών θέσεων του κλάδου μας, προκειμένου να καταστεί και πάλι δυνατή η λειτουργία των υπηρεσιών του Δικαστικού Μεγάρου Κέρκυρας.

Η κατάσταση που έχει προκληθεί εξ αιτίας των πολλών κενών οργανικών θέσεων των Δικαστικών Υπηρεσιών της Περιφέρειας Κέρκυρας, σε συνδυασμό με τη ραγδαία αύξηση της δικαστηριακής ύλης είναι ΤΡΑΓΙΚΗ!

Διεκδικούμε, την κάλυψη όλων των κενών οργανικών θέσεων και την άμεση στελέχωση με υπαλλήλους των Δικαστικών Υπηρεσιών, της Περιφέρειας Νομού Κέρκυρας.

Εκ του Δ.Σ. του Συλλόγου

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Χρ. Δαλιέτου Αγγ. Κοντοστάνου"

Σπύρος Σκιαδόπουλος

Πρώτα ανακάλυψα ότι θέλω να γίνω developer, μετά ανακάλυψα ότι θέλω να γίνω δημοσιογράφος, και μετά πολιτικός μηχανικός. Τελικά έγινα περίπου δικηγόρος. Τι συνέβη;

Leave a reply