5 ιδέες για δικηγορικά δώρα ( budget edition)

Το ξέρω ότι δεν είσαι ο Mike Ross, και δεν χαλάς 10.000 $ κάθε φορά που βγαίνεις. Το ξέρω ότι είσαι ασκούμενος και νιώθεις τυχερός που σε πληρώνουν. Δεν θα έπρεπε αλλά το ξέρω. Το ξέρω ότι πρέπει να διαθέσεις όλη σου την περιουσία σου για μια νεά τσάντα. Ξέρω ότι δεν θα φας για δύο μήνες για να πάρεις το Playstation. Χμ, μπορεί να είμαι εγώ αυτός. ( Για περισσότερες προτάσεις εδώ)

Anyway, δίνω ιδέες για να έχεις να πάρεις κάνα δωράκι και να έχεις να φάς και στις 2 Ιανουαρίου.

  1. Καρτοθήκη (4-10 €)

Κάποια στιγμή κάποιος θα θέλει κάρτες. Κάπως πρέπει να τις μεταφέρει, εκτός από να τις κρατάει μαζί δεμένες με λαστιχάκι. Τσίμπα του μία (καρτοθήκη). -> Για δες. (Με αυτή τη λογική μπορείς να καταλήξεις και σε θήκη για μεγαρόσημα).

2.  Parker (8,96€)  . Θα γράφει, τι στο καλό; 😛 Αλλά θα γράφει στιλάτα με έναν Parker.
Τσέκαρε εδώ-> Λα λα λα.

3. Ο Πελάτης/Ο Συνεργάτης/Ο Μεσάζοντας (The Client/The Associate/The Broker) (8-12 €) του John Grisham. Δεν διαβάζει βιβλία γιαυτό που θα ήθελε να γίνει και κατέληξε να είναι ασκούμενος και να βγάζει φωτοτυπίες, ενώ στο πανεπιστήμιο πίστευε ότι θα αλλάξει τον κόσμο; Κορόιδεψε τον και δώστου ένα βιβλίο με κάποιον που πράγματι τα κατάφερε. Εάν μπήξει τα κλάματα υπενθύμισε του ότι όλα αυτά είναι προϊόν φαντασίας. Επίσης προσπάθησε να μην κλάψεις και εσύ.

4. USB (5-15 €) . Έλα τώρα. Ξέρω ότι αυτό έπαιρνες σε όλους τους φίλους σου όλα τα σχήματα και χρώματα. Δεν είναι δύσκολο, απλά πάρε κάτι σχετικά σοβαρό που μπορεί να χρησιμοποιεί στο γραφείο. Με ένα ελαφρύ twist μπορείς να πάρεις ένα USB που κρατά ζεστό τον καφέ σου το χειμώνα (-> κάτι τέτοιο). Νιώθω ότι τώρα το λιμπίστηκες εσύ. Κάτω!! Κάτω είπα, ήρθες για τους άλλους εδώ όχι για σένα !

5. Powerbank. Η Δήμητρα μου είπε ότι στο γραφείο της όλοι παίρνουν δώρα σε όλους. Της είπα πότε μπορώ να έρθω και μου είπε να στείλω ένα βιογραφικό και ότι θα μου απαντήσουν από τον επόμενο χρόνο. Αυτό έγινε τα Χριστούγεννα του 2015. Λέτε να ελπίζω λίγο ακόμα ή με πούλησε; Ένα Powerbank είναι μια πολύ καλή επιλογή τώρα που οι εταιρίες αρνούνται να φτιάξουν καλύτερες μπαταρίες. Picture it! Είναι στο δικαστήριο όλη μέρα και παίζει Angry Birds. Τελικά φτάνει 2:40 και είναι ώρα να δικάσει. Πόσο ποσοστό μπαταρίας έχει; 100% με το Powerbank σου !!!!!!!!!!!

BONUS : Το Επιτραπέζιο Lawsuit. (http://www.lawsuitgame.com/) . Οι παίκτες προχωρούν μέσα από τη νομική σχολή και βλέπουν την πρακτική λειτουργία ενός γραφείου (πρόσληψη ενός γραμματέα, την πληρωμή του ενοικίου γραφείου) και τα σκαμπανεβάσματα της παραπομπή μιας υπόθεσης (προετοιμασία εγγράφων για δικαστήριο, δίκη).

BONUS 2 : Για τους κακούς πελάτες μπορείς να λες "Να κεράσω ενα καφέ" και να βγάζεις αυτή την κούπα που σου πήραν οι φίλοι σου τα Χριστούγεννα !

Leave a reply