Κάλεσμα Συμμετοχής στον 3ο Εθνικό Διαγωνισμό Εικονικής Δίκης της ELSA Greece

 

H ELSA Greece με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει την διοργάνωση του Εθνικού Διαγωνισμού Εικονικής Δίκης – National Moot Court Competition για 3η συνεχόμενη χρονιά και σας καλεί να γίνετε μέρος αυτού του θεσμού.

Ο διαγωνισμός θα λάβει χώρα από τις 28 έως τις 30 Απριλίου 2017 στη Θεσσαλονίκη με τη φετινή υπόθεση να στρέφεται γύρω από το Εμπορικό Δίκαιο. Περίληψή της είναι διαθέσιμη στο http://mootcourt.elsa-greece.org/.

Στο διαγωνισμό θα συμμετάσχουν συνολικά 9 ομάδες των 3 ατόμων και κάθε Νομική Σχολή θα εκπροσωπηθεί από 3 ομάδες. Οι σε κάθε μία από τις ομάδες που προέρχονται από την ίδια Σχολή θα διανεμηθεί ένας από τους εξής ρόλους: του ενάγοντα, του εναγομένου A και του εναγομένου Β, ώστε η κάθε Νομική Σχολή να εκπροσωπείται και στους τρεις ρόλους. Η επιλογή των ομάδων θα γίνει από τους υπεύθυνους καθηγητές της κάθε σχολής και ο ρόλος της κάθε ομάδας θα προσδιοριστεί είτε κατόπιν συνεννόησης μεταξύ των τριών ομάδων του κάθε πανεπιστημίου, είτε κατόπιν κλήρωσης εάν οι προτιμήσεις των ομάδων συμπίπτουν.

Η αίτηση συμμετοχής στο διαγωνισμό βρίσκεται στον ακόλουθο σύνδεσμο https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSc_bBVt0bBBf9FZiZBNl96KXQE7olviDyh9YtO1A0D6c31w1Q/viewform .

Το κάλεσμα θα παραμείνει ανοικτό μέχρι και τις 15 Ιανουαρίου 2017, ώρα 23:59!

Οι αιτήσεις θα υποβάλλονται ομαδικά μέσω της παραπάνω ηλεκτρονικής φόρμας. Για το λόγο αυτό ο κάθε ενδιαφερόμενος καλείται να δημιουργήσει ομάδα με άλλους συμφοιτητές του. Η κάθε ομάδα θα αποτελείται από 3 άτομα και η αίτηση θα υποβάλλεται ομαδικά από όλους. Όσοι φοιτητές της Νομικής ΑΠΘ ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν αλλά βρίσκουν δυσκολία στην ανεύρεση συμπαικτών μπορούν να απευθυνθούν στην ηλεκτρονική διεύθυνση: dir.aa.thessaloniki@elsa-greece.org

Σπύρος Σκιαδόπουλος

Πρώτα ανακάλυψα ότι θέλω να γίνω developer, μετά ανακάλυψα ότι θέλω να γίνω δημοσιογράφος, και μετά πολιτικός μηχανικός. Τελικά έγινα περίπου δικηγόρος. Τι συνέβη;

Leave a reply