Ακαδημαϊκή Επίσκεψη στην Εθνική Σχολή Δικαστών Elsa Komotini

H Elsa Komotini ανακοινώνει ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση Νέων Νομικών, το τμήμα Κομοτηνής ( ELSA Komotini), διοργανώνει την δεύτερη Ακαδημαϊκή Επίσκεψη για το ακαδημαϊκό έτος 2016-17, στην Εθνική Σχολή Δικαστών. Η επίσκεψη θα επικεντρωθεί στην πλήρη ενημέρωση και παρουσίαση του προγράμματος σπουδών, καθώς και σε εκτενέστερη συζήτηση με τους διδάσκοντες και τους διδασκόμενους της Σχολής. Ακόμη, η βαρύτητα του δικαστικού κλάδου, οι θετικές κριτικές και η προσέλευση των φοιτητών σε επίσκεψη που είχε διοργανωθεί σε προηγούμενο ακαδημαϊκό έτος, μας ώθησε στην επανάληψη της δράσης αυτής.

Η εν λόγω επίσκεψη θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2016, στη Θεσσαλονίκη. Η μεταφορά θα γίνει με λεωφορείο της ELSA Komotini και το αντίτιμο συμμετοχής ανέρχεται στα 12 ευρώ και καλύπτει τα έξοδα μεταφοράς.

Οι αιτήσεις συμμετοχής μόλις άνοιξαν. Λόγω του περιορισμένου αριθμού θέσεων που δέχεται η Σχολή Δικαστών, η επιλογή των συμμετεχόντων θα γίνει βάσει βιογραφικού σημειώματος και γράμματος κινήτρου, καθώς και θα δοθεί προτεραιότητα στα οικονομικώς ενήμερα μέλη της ELSA Komotini.

Υποβάλλετε την αίτησή σας στην παρακάτω φόρμα συμμετοχής :

https://docs.google.com/…/1FAIpQLSf8b8jr-ql_011afO…/viewform

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων λήγει το Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2016 και ώρα 17.00.

Για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία, μπορείτε να απευθυνθείτε στον τομέα Σεμιναρίων και Συνεδρίων στην ηλεκτρονική διεύθυνση : vpsc.komotini@elsa-greece.org

Με εκτίμηση,
το ΔΣ της ELSA Komotini

Ειρήνη Καράσαββα

Μην περιμένεις το σύμπαν να σου προσφέρει ο τι επιθυμείς. Να εργάζεσαι καθημερινά για το σκοπό αυτό. Είναι δέλεαρ από μόνο του.

Leave a reply