ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΔΑΚΕ ΠΡΟΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΚΕΡΚΥΡΑς

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΕΡΚΥΡΑΣ
   Οι συνάδελφοι στην Κέρκυρα έφτασαν στα όρια τους, το ποτήρι της αγανάκτησης ξεχείλισε με την επιπλέον αποδυνάμωση του Πρωτοδικείου Κέρκυρας. Δεν είναι η πρώτη φορά τα τελευταία 10 χρόνια που η Κέρκυρα φτάνει στα όρια της.
ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ,
ΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΚΕΝΩΝ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΤΩΡΑ
ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΗΘΙΚΑ ΚΑΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ  ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ.
   Βέβαια δε ξεχνάμε και τις υπόλοιπες υπηρεσίες της χώρας που έχουν το ίδιο πρόβλημα, η Αθήνα, τα Διοικητικά , η Σάμος , η Δράμα, η Κομοτηνή, η Σύρος, η Χαλκιδική, το Λασίθι, το Μεσολόγγι και πόσες ακόμα περιοχές δεν αντιμετωπίζουν τα ίδια προβλήματα;;;
   Καλούμε τον Υπουργό της Δικαιοσύνης και την ΟΔΥΕ να ενεργήσουν ΑΜΕΣΑ για τη λύση του προβλήματος υποστελέχωσης των υπηρεσιών της Κέρκυρας αλλά και όλης της Ελλάδας, ας προχωρήσει άμεσα ο διαγωνισμός για πρόσληψη 500 νέων συναδέλφων, που είχε δρομολογηθεί και από παραλήψεις του Υπουργείου αλλά και της ΟΔΥΕ, έχει χαθεί στα γρανάζια της γραφειοκρατίας.
   Όπως και των 100  υπαλλήλων πληροφορικής, που όπως μάθαμε, από το Υπουργείο Δικαιοσύνης, παραπέμφθηκε στις καλένδες από το Υπουργείο Μεταρρύθμισης  .

ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΤΑΣΗ:
Οι τελευταίοι 6 έως 8 επιτυχόντες του διαγωνισμού του 2009 να προσληφθούν και να τοποθετηθούν στην Κέρκυρα ΤΩΡΑ!!!!!
ΔΑΚΕ

 

ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ  ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ
Πηγή http://dakeodye.blogspot.gr/2015/05/blog-post_19.html

Σπύρος Σκιαδόπουλος

Πρώτα ανακάλυψα ότι θέλω να γίνω developer, μετά ανακάλυψα ότι θέλω να γίνω δημοσιογράφος, και μετά πολιτικός μηχανικός. Τελικά έγινα περίπου δικηγόρος. Τι συνέβη;

Leave a reply