Απόφαση του Ειρηνοδικείου Αμαρουσίου κατά της εταιρείας ΙΘΥΝΩΝ για αντιποίηση του δικηγορικού λειτουργήματος

ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΗΝΩΝ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Εκδόθηκε η υπ. αριθμ.  10/2017 απόφαση του Ειρηνοδικείου Αμαρουσίου επί της αιτήσεως ασφαλιστικών μέτρων που είχε καταθέσει ο Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών, κατά εταιρείας "ΙΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤIΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ" για αντιποίηση του δικηγορικού λειτουργήματος.

Με την απόφασή του το Ειρηνοδικείο Αμαρουσίου, υποχρεώνει την εταιρία ΙΘΥΝΩΝ ΕΠΕ να καταργήσει τη λειτουργία της ιστοσελίδας "http://ithynwn.gr" και να απέχει από κάθε μορφής διαφήμιση και προβολή (έντυπη και ηλεκτρονική) αναφορικά με την [παροχή] νομικών υπηρεσιών, καθώς και από κάθε χρήση διακριτικού γνωρίσματος που παραπέμπει στην άσκηση του δικηγορικού λειτουργήματος. Απειλεί δε, εναντίον της καθ' ης χρηματική ποινή χιλίων ευρώ (1.000,00 €) για κάθε ημέρα παραβίασης των όρων της απόφασης.

Οι συνάδελφοι που επιθυμούν να θέσουν υπ’ όψιν του ΔΣΑ περιπτώσεις αντιποίησης του δικηγορικού λειτουργήματος και να συνδράμουν, με τον τρόπο αυτό, στην προσπάθεια δικαστικής αντιμετώπισής τους, μπορούν να το πράξουν εγγράφως, ή ηλεκτρονικά στην διεύθυνση info@dsa.gr.

Ειρήνη Καράσαββα

Μην περιμένεις το σύμπαν να σου προσφέρει ο τι επιθυμείς. Να εργάζεσαι καθημερινά για το σκοπό αυτό. Είναι δέλεαρ από μόνο του.