Δεν θα γίνουν τελικά δικαστικές αίθουσες τα γήπεδα beach volley

Ανακαλεί η κυβέρνηση την απόφαση για τη μετατροπή των εγκαταστάσεων του Beach Volley στο Φάληρο σε δικαστικές αίθουσες όπου θα διεξάγονταν μεγάλες δίκες. Η κυβέρνηση αναγκάστηκε να πάρει πίσω την απόφαση μετά τις έντονες αντιδράσεις της τοπικής αυτοδιοίκησης και κυρίως της Περιφερειάρχη Αττικής και στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ, Ρένας Δούρου.

Η κ. Δούρου συναντήθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου με τον υπουργό Δικαιοσύνης Νίκο Παρασκευόπουλο και τον υπουργό Επικρατείας Αλέκο Φλαμπουράρη, και εξέφρασε την αντίθεσή της. Πληροφορίες, τις οποίες επικαλείται η «Ναυτεμπορική» η κυβέρνηση εξετάζει να αξιοποιήσει χώρο στο Ρουφ.

Η τροπολογία αποσύρεται, είπε μιλώντας στον Βήμα FM και αναφέρθηκε στις ενέργειες της κ. Δούρου και των δημάρχων Καλλιθέας και Μοσχάτου, καθώς και του ιδίου. Όπως είπε, η τροπολογία θα καταργηθεί με νόμο τις επόμενες ημέρες, ενώ τόνισε ότι θα προχωρήσει η ανάπλαση του παραλιακού μετώπου.

Ειρήνη Καράσαββα

Μην περιμένεις το σύμπαν να σου προσφέρει ο τι επιθυμείς. Να εργάζεσαι καθημερινά για το σκοπό αυτό. Είναι δέλεαρ από μόνο του.