Γάλλος μηνύει πρώην εργοδότες για 280.000£, επειδή η δουλειά του ήταν τόσο βαρετή που του προκάλεσε κατάθλιψη 

Ένας Γάλλος μηνύει πρώην εργοδότες του για £ 280,000 καθώς (κατ'εκείνον) τον ανάγκασαν να εγκαταλείψει την εργασία του, επειδή το έργο του ήταν «πολύ βαρετό».

Ο Frederic Desnard, 44 ετών, ισχυρίζεται  πως τέσσερα χρόνια τώρα εκτελούσε δευτερεύουσες εργασίες σε μια εταιρεία αρωμάτων που εδρεύει στο Παρίσι, εργασία που του δημιούργησε «κατάθλιψη, καταστροφή και ντροπή».

Ο Desnard ισχυρίζεται  ότι η «αργή κάθοδο στην κόλαση» του τον έκανε να αποχωρήσει από την εταιρεία, κατηγορώντας τους εργοδότες του για την αναχώρησή του.

Τόνισε στην BFM, τηλεόραση της Γαλλίας πως : «Έφευγα για δουλειά κάθε μέρα με μια απελπισμένη, αίσθηση ότι βυθίζομαι. Όταν έφτανα, συχνά ήταν με δάκρυα στα μάτια. Αλλά κανείς δεν πρόσεξε, γιατί κανείς δεν νοιαζόταν αν ήμουν εκεί ή όχι. Έπαθα κατάθλιψη και ντρεπόμουν που πληρωνόμασταν για να μην κάνουμε τίποτα.»

Ο Jean-Philippe Benissan, δικηγόρος της εταιρείας αρωμάτων, δήλωσε: «Ο κ Desnard δεν είπε ποτέ ότι  βαριόταν κατά τη διάρκεια της τετραετούς περιόδου. Και αν δεν είχε πραγματικά τίποτα να κάνει όλα αυτά τα χρόνια, γιατί δεν το είχε αναφέρει;»

Και πρόσθεσε: «Εκτιμούμε ότι περίπου το 30 τοις εκατό των Γάλλων εργαζομένων έχει βαρεθεί με την εργασία τους, αλλά οι περισσότεροι μείνουν λόγω του φόβου της ανεργίας .»

Σπύρος Σκιαδόπουλος

Πρώτα ανακάλυψα ότι θέλω να γίνω developer, μετά ανακάλυψα ότι θέλω να γίνω δημοσιογράφος, και μετά πολιτικός μηχανικός. Τελικά έγινα περίπου δικηγόρος. Τι συνέβη;

1 comment

Leave a reply