Παράταση της on line έρευνας της ΕΕ και της CCBE για τη χρήση ηλεκτρονικών μέσων στις δικαστικές διαδικασίες ως τις 6/12/2016

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

28 Νοεμβρίου 2016

 

Παράταση της on line έρευνα της ΕΕ και της CCBE για τη χρήση ηλεκτρονικών μέσων στις δικαστικές διαδικασίες ως τις 6/12/2016

 

Εως την Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2016, θα μείνει ανοικτή η ηλεκτρονική πλατφόρμα https://www.surveymonkey.com/r/ccbegreece, για την on line έρευνα μεταξύ δικηγόρων,  την οποία η Ευρωπαϊκή Επιτροπή έχει ζητήσει από τo CCBE να διεξάγει, μέσω των Δικηγορικών Συλλόγων, σχετικά με την εκ μέρους των χρήση των ηλεκτρονικών μέσων στις δικαστικές διαδικασίες.

Σύμφωνα με την αρχική ανακοίνωση η on line έρευνα θα έληγε στις 28 Νοεμβρίου 2016.

Η σύνδεση θα είναι απευθείας με το CCBE και οι απαντήσεις των ερωτηθέντων θα λαμβάνονται αυτόματα. Το αποτέλεσμα θα κοινοποιηθεί από το CCBE προς την Επιτροπή της Ε.Ε.

Περισσότερες πληροφορίες για την εν εξελίξει έρευνα μπορείτε να δείτε στην αρχική ανακοίνωση, στο παρακάτω συνημμένο έγγραφο.

 

hrisi_ilektronikon_meson_stis_dikastikes_diadikasies.doc

Ειρήνη Καράσαββα

Μην περιμένεις το σύμπαν να σου προσφέρει ο τι επιθυμείς. Να εργάζεσαι καθημερινά για το σκοπό αυτό. Είναι δέλεαρ από μόνο του.

Leave a reply