Πως μπορείτε να συμμετέχετε στην προσομοίωση θεσμικών Οργάνων Ε.Ε. "EuroSimulation Athens 2016 "

Picture2

Τι είναι το Eurosimulation Athens 2016 ;

Για 5η συνεχή χρονιά το «EuroSimulation Athens 2016» θα διεξαχθεί στο Ίδρυμα Ευγενίδου από την Πέμπτη 10 Μαρτίου μέχρι και την Κυριακή 13 Μαρτίου 2016. Το Συνέδριο τελεί υπό την αιγίδα: του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, του Υπουργείου Εξωτερικών, του Παντείου Πανεπιστημίου και του Ινστιτούτου Διεθνών Σχέσεων (ΙΔΙΣ), ενώ έχει την στήριξη: του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου, του Γραφείου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα, της Αντιπροσωπίας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα, του Ιδρύματος Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης, της Πρεσβείας της Κύπρου και των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής στην Ελλάδα.

Οι συμμετέχοντες στις συνεδριάσεις θα κληθούν να υποδυθούν τους εκλεγμένους ευρωβουλευτές, τους Πρωθυπουργούς, και τους Υπουργούς Εξωτερικών των κομμάτων και των χωρών που θα αντιπροσωπεύουν και να προσομοιώσουν τις διαδικασίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης και των Θεσμών της.

Η περίοδος αιτήσεων εγγραφής ολοκληρώνεται στις 15/1/2016. Κόστος συμμετοχής σε αυτή την εμπειρία είναι 40 € , ποσό που περιλαμβάνει σάκους, υλικό του συνεδρίου καθώς και κόστος διατροφής στα "coffee breaks"

Μπορείτε να βρείτε την αίτηση εγγραφής εδω: http://www.eurosimulationathens.com/#!applications/ccba

Σπύρος Σκιαδόπουλος

Πρώτα ανακάλυψα ότι θέλω να γίνω developer, μετά ανακάλυψα ότι θέλω να γίνω δημοσιογράφος, και μετά πολιτικός μηχανικός. Τελικά έγινα περίπου δικηγόρος. Τι συνέβη;

Leave a reply