Συμβουλές εκλογών προς μη διορισθέντες δικηγόρους. Γράφει ο Αντώνης Ζερβός

Οχι οι δικηγόροι που δεν διορίστηκαν δικαστικοί αντιπρόσωποι δεν έχουμε καμια κακία για τους συναδέλφους που ενώ εμείς αύριο θα βγάζουμε σελφι στα μπιτσόμπαρα οι "άλλοι" θα ακούνε κάθε πικραμένο.

Η ανάρτηση είναι χιουμοριστική.

Συμβουλές εκλογών προς δικηγόρους που ΔΕΝ διορίσθηκαν :

1. Όταν φτάσουμε στο εκλογικό μας έχουμε 2 εναλλακτικές .
1.α. Στεκόμαστε επί 10' απέξω και κοιτάμε το χαρτί που γράφει ποια επίθετα ψηφίζουν στο τμήμα, πχ από ΑΒΑδιστα έως ΔΙΑβασμένα, και στο τέλος μπαίνουμε και ρωτάμε χαλαρά αν εδώ ψηφίζει το Νεστορίδης .
1.β . Μπουκάρουμε άνετοι και με φόρα ΣΕ ΛΑΘΟΣ τμήμα και κάνουμε φασαρία όταν δεν μας βρίσκουν οτι ΚΑΘΕ φορά εδώ ψηφίζουμε!

2. Επόμενη κίνηση .Ξανά 2 εναλλακτικές
2.α. Επιμένουμε να μην πάρουμε όλα τα ψηφοδέλτια αλλά ΜΟΝΟ αυτό που εμείς θέλουμε χωρίς φυσικά να τους λέμε ΠΟΙΟ είναι αυτό . Μην ξεχνάτε πως η ψήφος είναι πέρα από ιερή και ΜΥΣΤΙΚΗ .
2.β. Μετά από κανένα 3' στο παραβάν μισοβγαίνουμε έξω και τους λέμε με αυστηρό ύφος '' δεν μου τα δώσατε όλα τα ψηφοδέλτια '' .

3. Επόμενη κίνηση .
Μπαίνουμε άνετοι στο παραβάν και μετά από κανένα 3' μισοβγαίνουμε έξω και ρωτάμε μέχρι πόσους σταυρούς βάζουμε .

4. ΕΠΟΜΕΝΗ κίνηση
ΞΑΝΑμισοβγαίνουμε και τους λέμε '' δεν έχει στυλό ''

5. ΕΠΟΜΕΝΗ ΚΙΝΗΣΗ .
Πάμε πολύ αργά προς την κάλπη έχοντας κάνει μούσκεμα τον φάκελο και γκρινιάζοντας ότι δεν κολλάει . Φυσικά ΔΕΝ καταλαβαίνουμε όταν μας λένε έχει ταινία και επιμένουμε να το κοπανάμε για να κολλήσει . Αν βρούμε εύκολο θύμα του το δίνουμε να μας δείξει πως βγαίνει η ταινία και κολλάει .

6. ΤΕΛΙΚΗ κίνηση .
Αφού τέλος πάμε ΠΟΛΥ , το τονίζω ΠΟΛΥ , αργά στην κάλπη ρωτάμε ''εδώ το ρίχνουμε;'' αλλα ΔΕΝ μας αρκεί η απάντηση '' ναι'' . Στεκόμαστε και περιμένουμε να μας βγάλουν το εμπόδιο - βιβλίο για να ρίξουμε .


Τέλος θα σας παρακαλούσα σεβόμενοι την κούραση όλων των παραγόντων της διαδικασίας να τους ευχηθούμε καλή δύναμη και καλό αποτέλεσμα .

* Ο Αντώνης Ζερβός είναι δικηγόρος

Σπύρος Σκιαδόπουλος

Πρώτα ανακάλυψα ότι θέλω να γίνω developer, μετά ανακάλυψα ότι θέλω να γίνω δημοσιογράφος, και μετά πολιτικός μηχανικός. Τελικά έγινα περίπου δικηγόρος. Τι συνέβη;

Leave a reply