Άκου Ανθρωπάκο… Κυριάκο Βελόπουλε

Η ομιλία σου στη Βουλή, έδειξε τον πραγματικό τρόπο που σκέφτεσαι και συμπεριφέρεσαι απέναντι στον ελληνικό λαό, που ναι σου έδωσε μια ευκαιρία να τον εκπροσωπήσεις στο ελληνικό κοινοβούλιο, το Ναό της Δημοκρατίας.

Ξεκίνησες σαν προκουράτορας να επικαλείσαι τη Δημοκρατία και το διάλογό της. Ξεχνάς ότι εσύ σαν βουλευτής του ΛΑΟΣ, αντιπροσώπευες τον ακροδεξιό πυρήνα της χώρας με αντιλήψεις που μόνο Δημοκρατία δεν θυμίζουν. Συνέχισες το ακροδεξιό σου παραλήρημα (δεν μπορείς να ξεχάσεις τις ρίζες σου άλλωστε) κατηγορώντας τους αριστερούς, τους άθρησκους, τους άθεους, επικαλούμενος το Θεό γιατί πολύ απλά θες η δική σου θρησκεία να είναι μοναδική. Είσαι ανεκτικός ως προς τη θρησκεία σου, αλλά όχι ως προς τις υπόλοιπες.

Ύψωσες τον τόνο της φωνής σου, λέγοντας πως η υγεία δεν είναι επιχείρηση και το είπες εσύ αυτό Ανθρωπάκο που έφτασες σε σημείο να πουλάς κεραλοιφές για τον κορωνοϊό.

Έφτασες σε σημείο να συγκρίνεις τον επιστήμονα Τσιόδρα, που είτε σου αρέσει είτε όχι, χαίρει  της εκτίμησης ,της αποδοχής  και αναγνώρισης της παγκόσμιας επιστημονικής κοινότητας, με την εκλογή σου ώστε να προσπαθήσεις να ανυψώσεις την προσωπικότητά σου. Μόνο που ξεχνάς κάτι σημαντικό Ανθρωπάκο, η δουλειά σου βασίζεται στη γνώση που αντιπροσωπεύουν οι επιστήμονες σαν τον Τσίοδρα. Η γνώση κ. Βελόπουλε δεν γνωρίζει πατρίδα, είναι διεθνής  και αγκαλιάζει όλη την ανθρωπότητα.

Κατηγορείς  την κυβέρνηση ότι προσπαθεί να διχάσει το λαό, αλλά εσύ απλά φωνάζεις «Ζήτω» και «Κάτω» χωρίς να λες πώς μπορεί να επιτευχθεί κάποιος στόχος. Απλά αλαλάζεις προσπαθώντας να κλέψεις τις εντυπώσεις.

Αυθαδιάζεις προς τον Πρόεδρο της Βουλής και τους κανονισμούς της, αλλά ξεχνάς ότι η αναίδεια ως ελευθερία υπήρξε πάντα το χαρακτηριστικό του σκλάβου.

Εν κατακλείδι  Ανθρωπάκο… Κυριάκο Βελόπουλε, είσαι μικρός και θες να παραμείνεις μικρός. Δεν διαθέτεις την ψυχική δύναμη να ανέβεις ψηλά. Φοβάσαι τα ύψη. Οι επιστήμονες δεν τα φοβήθηκαν ποτέ και ξεπέρασαν τον εαυτό τους. Εσύ το μόνο που κάνεις είναι να ζητωκραυγάζεις και να αποκαλείς τον εαυτό σου εκλεγμένο..

Καλή σας νύχτα,

Κ. Βελόπουλε

Γράφει ο Διογένης ο Κυνικός