Άλλες 5 δικηγορικές ταινίες που αγαπήσαμε!

Το Θαύμα της 34ης Οδού (1947)

Όταν ένας ευγενικός (όχι και τόσο) γέρος ισχυρίζεται ότι είναι ο Άγιος Βασίλης και σέρνεται στα δικαστήρια ως τρελός, τότε ένας νέος δικηγόρος αποφασίζει να τον υπερασπιστεί υποστηρίζοντας ότι είναι πράγματι ο Άγιος. Για να παρηγορούνται οι νεώτεροι που παραπονιούνται ότι τους τυχαίνουν όλες οι κουλές περιπτώσεις !

Αποτέλεσμα εικόνας για Το Θαύμα της 34ης Οδού (1947).

 O Βροχοποιός (1997),

με τους Μάτ Ντέιμον, Ντάνι Ντεβίτο και Κλέρ Ντέινς. Ένας νέος δικηγόρος αναλαμβάνει να αντιμετωπίσει μια δόλια ασφαλιστική εταιρεία! Όνειρο πολλών, θα σας αναπτερώσει το ηθικό μετά από μια κουραστική (ή και όχι) εβδομάδα.

Αποτέλεσμα εικόνας για O Βροχοποιός (1997)

Μερικοί Καλοί Άντρες (1992).

Ο Τομ Κρουζ υπερασπίζεται δυο δόκιμους που έχουν κατηγορηθεί άδικα (ή και όχι). Όπως και ο Τομ, και εμείς δεν μπορούμε να διαχειριστούμε την αλήθεια (You cannot handle the truth!).

Ένας Άνθρωπος για όλες τις εποχές (1966).

O Sir Thomas More δεν σηκώνει δεύτερους γάμους, καθώς στάθηκε απέναντι στον βασιλιά Henry τον 8ο όταν ο βασιλιάς απέρριψε την Ρωμαιοκαθολική Εκκλησία, πήρε διαζύγιο και παντρεύτηκε ξανά. Καλή θέαση!

Αποτέλεσμα εικόνας για Ένας Άνθρωπος για όλες τις εποχές (1966).

Ο Δικηγόρος του Διαβόλου (1997).

Ένας νεαρός φιλόδοξος δικηγόρος προσλαμβάνεται από ένα δικηγορικό γραφείο της Νέας Υόρκης, αγνοώντας ότι το αφεντικό του κρύβει την πραγματική του ταυτότητα. Πραγματικά μιλάμε για αφεντικό από την κόλαση!

 

Αποτέλεσμα εικόνας για devils advocate gif

Σπύρος Σκιαδόπουλος

Πρώτα ανακάλυψα ότι θέλω να γίνω developer, μετά ανακάλυψα ότι θέλω να γίνω δημοσιογράφος, και μετά πολιτικός μηχανικός. Τελικά έγινα περίπου δικηγόρος. Τι συνέβη;