Αποφάσεις ΔΣ του ΔΣΑ για συνέχιση της αποχής των Δικηγόρων Αθηνών έως και τις 28-3-2016

Αποφάσεις ΔΣ του ΔΣΑ για συνέχιση της αποχής των Δικηγόρων της Αθήνας έως και τις 28 Μαρτίου 2016  καθώς και για την Γενική Συνέλευση  της 22ας Μαρτίου 2016- Διεξαγωγή ψηφοφορίας με ηλεκτρονικά μέσα.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου της Αθήνας που συνεδρίασε στα γραφεία του την Τετάρτη 16/3/2016 υπό τη προεδρία του Προέδρου του Βασ. Αλεξανδρή, μετά και την σχετική απόφαση της Συντονιστικής Επιτροπής των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος, αποφάσισε την συνέχιση της αποχής των Δικηγόρων της Αθήνας έως και την Δευτέρα, 28 Μαρτίου 2016.

Το Δ.Σ του ΔΣΑ συζήτησε επίσης εκτενώς θέματα σχετικά με την επικείμενη Γενική Συνέλευση του Συλλόγου η οποία θα διεξαχθεί την προσεχή Τρίτη 22 Μαρτίου 2016, και ώρα 13.00 μ.μ στο κλειστό Γυμναστήριο του Σπόρτινγκ στα Πατήσια.

Τα μέλη του Δ.Σ του ΔΣΑ αποφάσισαν να γίνει κατά την Γενική Συνέλευση αναλυτική ενημέρωση των Δικηγόρων για το ασφαλιστικό και τις νεότερες εξελίξεις που τυχόν προκύψουν έως τότε.

Το Δ.Σ αποφάσισε επίσης  ότι μετά τις τοποθετήσεις των μελών της Γενικής Συνέλευσης, θα πραγματοποιηθεί κωδικοποίηση των προτάσεων που θα κατατεθούν και η ψηφοφορία επ΄αυτών θα διεξαχθεί με ηλεκτρονικά μέσα, σύμφωνα με όσα προβλέπονται από τον Κώδικα Δικηγόρων.

Leave a reply