Ο ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΑΦΓΑΝΟΣ, του Χρήστου Λιτζερίνου.

Γράφει ο Χρήστος Λιτζερίνος, Δικηγόρος Χαλκιδικής.

Μαζεύτηκαν απένταροι και πεινασμένοι λαθρομετανάστες έξω από εστιατόριο στην Κω και έβλεπαν Αγγλίδες τουρίστριες που έτρωγαν.

 

Οι τουρίστριες δήλωσαν σε εφημερίδα της πατρίδας τους ότι ενοχλήθηκαν από τη συμπεριφορά των εν λόγω Πακιστανοαφγανών που δεν έχουν καθόλου καλούς τρόπους. Οσο νάναι δεν είναι και το καλύτερο να σε βλέπει ο άλλος στα μάτια καθώς τρως, θα σου σταθεί το κιοφτεδάκι στο λαιμό και άντε μετά να τρέξεις στο Κέντρο Υγείας του νησιού για να σωθείς. Την έκτατσες τη βάρκα κυρία μου. Είσαι και λίγο μακρυά από το ΕΣΥ of England.


Βέβαια στις κυρίες ούτε που πέρασε από τα κατάξανθα κεφάλια τους η σκέψη πως ο Πακιστανοαφγανός δεν έβλεπε τα ωραία Αγγλοσαξωνικά μάτια τους αλλά το κιοφτεδάκι. Θα μπορούσαν να του πετάξουν το κιοφτεδάκι που δεν κατέβαινε στον οισοφάγο τους, αλλά αυτό στην πατρίδα τους είναι ρατσιστική συμπεριφορά και γι αυτό προτίμησαν να το δώσουν στη τροφαντή κεραμιδόγατα που μπλέκονταν με νάζια στα πόδια τους .


Κυρίες μου όταν με το καλό συναντήσετε τον Πακιστανοαφγανό στο Πικαντίλυ (καλομελέτα κι έρχεται) να ξέρετε ότι τότε δεν θα σας κοιτάει στα μάτια για το κιοφτεδάκι.


Αυτή είναι η καθώς πρέπει συμπεριφορά ανδρός μελαχρινού στην Ινγκλετέρα και όχι να λιγουρεύεται τους ξένους κιοφτέδες στο Ελλαδιστάν !!!!

Υ.Γ. Οι κιουρίες. Οι κιουρίες!

Σπύρος Σκιαδόπουλος

Πρώτα ανακάλυψα ότι θέλω να γίνω developer, μετά ανακάλυψα ότι θέλω να γίνω δημοσιογράφος, και μετά πολιτικός μηχανικός. Τελικά έγινα περίπου δικηγόρος. Τι συνέβη;

Leave a reply