ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ EΔΕ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΙΣ

Αθήνα, 01/07/2016

 

Αριθ. Πρωτ. :229

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΙΣ

Στα πλαίσια προγράμματος φιλοξενίας παιδιών Δικαστικών και Εισαγγελικών Λειτουργών σε κατασκηνώσεις, που οργανώνει η Ένωσή μας, για τρίτη χρονιά, αποφασίστηκε κατά τη συνεδρίαση του Δ.Σ. της 28.6.2016, εκτός των αιτημάτων που έχουν υποβληθεί για συμμετοχή στις συμβεβλημένες κατασκηνώσεις, η επέκταση του προγράμματος, ώστε 50 τέκνα συναδέλφων, ηλικίας έως 15 ετών, να συμμετάσχουν σε οποιαδήποτε άλλη κατασκήνωση ή camp επιθυμούν, με κάλυψη της δαπάνης μέχρι του ποσού των 300 ευρώ ανά ανήλικο από την ΕΔΕ.

Οι δηλώσεις συμμετοχής θα κατατίθενται στα γραφεία της ΕΔΕ μέχρι την 10 Ιουλίου 2016 και θα συνοδεύονται από πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης.

Σε περίπτωση που εκδηλωθεί ενδιαφέρον για περισσότερα από 50 παιδιά, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας και η ΕΔΕ θα καλύψει τα έξοδα ενός ανηλίκου ανά οικογένεια. Αιτήματα που τυχόν δεν ικανοποιηθούν φέτος, θα εισαχθούν κατά προτεραιότητα για την επόμενη χρονιά. Για οποιαδήποτε πληροφορία, οι συνάδελφοι μπορούν να επικοινωνήσουν με τα γραφεία της Ένωσης.

Όσον αφορά τους Εισαγγελικούς Λειτουργούς γίνονται δεκτά τα τέκνα τους, εφόσον οι συνάδελφοι αυτοί έχουν αιτηθεί την παρακράτηση μηνιαίας συνδρομής από την Ένωσή μας.

Ειρήνη Καράσαββα

Μην περιμένεις το σύμπαν να σου προσφέρει ο τι επιθυμείς. Να εργάζεσαι καθημερινά για το σκοπό αυτό. Είναι δέλεαρ από μόνο του.

Leave a reply