Απάντηση Θάνου στην δήλωση 14 καθηγητών

Την απάντηση της ανάρτησε η κ.Θάνου στο site του Άρειου Πάγου  στη Δήλωση 14 καθηγητών σχετικά με την μήνυση της προς τον κ. Τσακυράκη.

Μεταξύ άλλων οι κ.Θάνου τονίζει πως θεωρεί ότι ο κ.Τσακυράκης ενήργησε καθ’ υπέρβαση του αντικειμενικά αναγκαίου μέτρου σε σχέση με το σκοπό του να ασκήσει κριτική και χωρίς καμία πρόκληση από μέρους της.

Ως προς την δήλωση των καθηγητών ανέφερε :

" Θεωρώ ότι οι προσυπογράφοντες την δήλωση θα έπρεπε να συστήσουν στον συνάδελφό τους – συντάκτη των εις βάρος μου προσβλητικών και δυσφημιστικών εκφράσεων να αποσύρει από το διαδίκτυο τις φράσεις αυτές, τις οποίες επιμένει να διατηρεί αναρτημένες μέχρι σήμερα και όχι να συστήνουν στην Πρόεδρο του Αρείου Πάγου να αποσύρει την μήνυσή της."

Και καταλήγοντας  η κ.Θάνου τόνισε πως αποτελεί δικαίωμα και ταυτόχρονα υποχρέωσή της να προστατεύει το κύρος της θεσμικής θέσης  και συνεπώς  "δικαιούμαι και υποχρεούμαι να μην ανέχομαι ενέργειες, οι οποίες συνιστούν προσπάθεια προσβολής του κύρους του θεσμού της Δικαιοσύνης."

Δείτε όλη την ανακοίνωση εδώ.

Σπύρος Σκιαδόπουλος

Πρώτα ανακάλυψα ότι θέλω να γίνω developer, μετά ανακάλυψα ότι θέλω να γίνω δημοσιογράφος, και μετά πολιτικός μηχανικός. Τελικά έγινα περίπου δικηγόρος. Τι συνέβη;

Leave a reply