Δημιουργία ειδικής επιλογής ΕΦΚΑ - Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών στην ιστοσελίδα της Τράπεζας Πειραιώς για την πληρωμή των ασφαλιστικών εισφορών

ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΗΝΩΝ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

                                                                    13/2/2017

Δημιουργία  ειδικής επιλογής "ΕΦΚΑ-Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών"΄, στην ιστοσελίδα Winbank της Τράπεζας Πειραιώς, για την πληρωμή των ασφαλιστικών εισφορών από τους Δικηγόρους/μέλη του ΔΣΑ

Η Τράπεζα Πειραιώς ενημέρωσε τον ΔΣΑ ότι για την όσο το δυνατόν καλύτερη και ταχύτερη εξυπηρέτηση των δικηγόρων/μελών του Συλλόγου όσον αφορά την διαδικασία εξόφλησης των ασφαλιστικών τους εισφορών ΕΦΚΑ, δημιούργησε στην σχετική ιστοσελίδα της, Winbank-Πληρωμές -Ασφαλιστικά Ταμεία,  την ειδική κατηγορία-επιλογή «ΕΦΚΑ – Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών (ΔΣΑ)».

Στην παρακάτω συνημμένο αρχείο-φωτογραφία, μπορείτε να δείτε πως εμφανίζεται η ως άνω ειδική κατηγορία-επιλογή για τους Δικηγόρους-μέλη του ΔΣΑ, στην σελίδα winbank της Τράπεζας.

Κατά τα λοιπά, για την πληρωμή των ασφαλιστικών εισφορών, ισχύουν όσα αναφέρονται στην από 7/2/2017 ανακοίνωση του ΔΣΑ. Συγκεκριμένα, κατά την καταχώρηση των πληρωμών αυτών θα δίνεται στους Δικηγόρους μέλη του Συλλόγου, η δυνατότητα να επιλέξουν μέχρι  και 24 άτοκες δόσεις, με χρέωση της πιστωτικής κάρτας τους (Visa ή MasterCard) έκδοσης Τράπεζας Πειραιώς.

peiraios-efka-dsa

Η ως άνω δυνατότητα  εξόφλησης των ασφαλιστικών εισφορών Ε.Φ.Κ.Α. με άτοκες δόσεις θα παρέχεται επίσης μέσω της υπηρεσίας Winbank Phone Banking.

 

Στην ανακοίνωση της 7ης/2/2017,  αναφερόταν επίσης ότι όσοι από τους ενδιαφερόμενους δεν διαθέτουν κωδικούς πρόσβασης στη Winbank, μπορούν να προσέλθουν σε οποιοδήποτε  από τα καταστήματα της Τράπεζας για να αιτηθούν κωδικούς πρόσβασης Winbank,  καθώς και να λάβουν οδηγίες για τη σύνδεση  τους στην υπηρεσία Winbank Phone Banking.

Για την αύξηση του ορίου σε υφιστάμενη πιστωτική κάρτα ή έκδοση νέας, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν σχετικό αίτημα σε οποιοδήποτε  από τα καταστήματα της Τράπεζας. Όλα τα αιτήματα θα αξιολογούνται με βάση την εκάστοτε ισχύουσα διαδικασία και πιστωτική πολιτική της Τράπεζας Πειραιώς.

 

 

Ειρήνη Καράσαββα

Μην περιμένεις το σύμπαν να σου προσφέρει ο τι επιθυμείς. Να εργάζεσαι καθημερινά για το σκοπό αυτό. Είναι δέλεαρ από μόνο του.